Champion CREWNECK - T-shirt med print - dark röd Träningskläder Fruit of the Loom CLASSIC HOODED SMALL CLUSTER PRINT FRONT - Luvtröja - dark grön Herrkläder

JOOP Jeans HAVEN - Skjorta - vit Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fruit of the Loom MENS CLASSIC SMALL CLUSTER FRONT - T-shirt - bas - sunflower Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Funky Buddha T-shirt med print - royal blå HerrkläderTwitterGANT CONTRAST COLLAR - Piké - dark brun Herrkläder och GANT LOCK UP - T-shirt med print - evening blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jordan DISTORTED SHOOTING - Funktionströja - university röd svart Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jordan Linne - gym röd vit vit Herrkläder

GAP MODERN LOGO - Träningsbyxor - tapestry navy Herrkläder

Kappa ELIAS - Träningsjacka - aspen guld Herrkläder

GAP Shorts - iconic khaki Herrkläder

Kent & Curwen rosa - T-shirt med print - vit Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - tapestry navy HerrkläderGAP V-LOGO DISTRESS ARCH - T-shirt med print - admiral blå HerrkläderGiro GIRO CHRONO SPORT - T-shirt med print - citron grön terrace Träningskläder och Glorious Gangsta MIKLO - T-shirt med print - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Good For Nothing FITTED HOOD WITH RAISED RUBBER FRONT BRANDING AND FLECK CORDS - Luvtröja - svart Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Helly Hansen DAYBREAKER JACKET - Fleecejacka - svart Herrkläder

KIOMI SET - Fluga - dark blå Herrkläder

K-Way LE VRAI CLAUDE - Tunn jacka - torba Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lacoste Sport GRAPHIC - T-shirt med print - vit svart Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, HKT CREW - Sweatshirt - grå Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lacoste Surfshorts - pinot vit Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Houdini ACTIVIST MESSAGE TEE - T-shirt med print - last round röd HerrkläderHUF HUF X POPEYE CLASSIC TEE - T-shirt med print - svart HerrkläderHUGO DARUSO - Piké - light pastel rosa Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liquor N Poker MUSCLE FIT NEON SIDE STRIPE - T-shirt med print - vit aqua blå Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

IZOD Stickad tröja - estate blå Herrkläder

Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - forest grön Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par J.LINDEBERG AELLO - Funktionströja - blå Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en J.LINDEBERG DOLPH - Piké - vit Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJ.LINDEBERG KV TX - Funktionströja - vit Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango CHENNAI - Skjorta - navy blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jack & Jones JCOPOSTMALONE TEE CREW NECK - T-shirt med print - svart Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Jack & Jones JEOXFORD - Skjorta - dark-blå denim Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Jack & Jones JJEDESERT - Bomberjacka - beige HerrkläderJack & Jones JJEPLAIN - T-shirt - bas - vit HerrkläderJack & Jones JJI CALI SWIM LOGO - Surfshorts - vibrant gul Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones JJVSHERIDAN SLIM FIT - Skjorta - light grå denim Herrkläder.