Bugatti NEVADA - Tygbyxor - navy Herrkläder Esprit NEW ICON - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jack & Jones Shorts - persimmon Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Esprit Piké - aqua grön Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Esprit Piké - light blå HerrkläderTwitterEsprit Shorts - blåsh Herrkläder och Esprit SOL - Skjorta - bright blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones Surfshorts - röd Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jack & Jones Tunn jacka - maritime blå Herrkläder

Falke AIRPORT - Strumpor - nutmeg melange Herrkläder

JAKO STRIKER - Träningsbyxor - anthrazit türkis Träningskläder

Falke FAMILY - Strumpor - light denim Herrkläder

Jan Vanderstorm KALLU - Kostymskjorta - svart Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Falke SWING 2 PACK - Strumpor - grå HerrkläderFarah BREWER GRANDAD - Skjorta - vit HerrkläderFarah FARLEY SLIM - Skjorta - true navy Herrkläder och Farah STEEN GRANDAD - Skjorta - steel blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fila ADIT TEE - T-shirt med print - lila tulip navy Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fox Racing GLOBAL TECH TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder

Joma CHAMPION IV - Teamwear - orange svart Träningskläder

JOOP PIERCE SLIM FIT - Kostymskjorta - rosa Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Jordan JUMPMAN - Luvtröja - carbon heather vit Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Fruit of the Loom MENS CLASSIC LARGE CLUSTER PRINT FRONT - Sweatshirt - heather grå Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jordan Träningsshorts - crimson tint spruce fog svart Träningskläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen GANT CONTRAST COLLAR - Piké - stoned blå HerrkläderGANT SOLID - T-shirt - bas - watermelon röd HerrkläderGANT THE OXFORD GINGHAM - Skjorta - persian blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Kings Will Dream NOTRE DISTRESSED - Jeansshorts - mid wash Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Holzweiler HANGER TEE - T-shirt - bas - spicy mustard Herrkläder

Kronstadt HEY HO BASIC - T-shirt - bas - navy Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par HUF GIFT SHOP BOX LOGO TEE - T-shirt med print - aurora gul Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en HUGO DICAGOLINO - T-shirt med print - svart Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHUGO ELISHA EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - röd Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste T-shirt - bas - cruise blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger J.CREW CLASSIC - Träningsbyxor - heather navy Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av J.LINDEBERG COLIN - Vindjacka - navy Träningskläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen J.LINDEBERG J.LINDEBERG - Stickad tröja - pop rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderJ.LINDEBERG NATHAN SUPER - Shorts - desert dunes HerrkläderJ.LINDEBERG THROW NECK - Sweatshirt - navy Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones BASIC CREW NECK - Stickad tröja - ochre Herrkläder.