Björn Borg BERNY TEE - T-shirt med print - blå yonder Herrkläder Dickies ORIGINAL 874® WORK PANT - Tygbyxor - olive grön Herrkläder

Jack & Jones JORDROP TEE CREW NECK - T-shirt med print - cloud dancer from side Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Dickies SLIM STRAIGHT WORK - Shorts - svart Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Didriksons BEA kvinnor'S - Parkas - dark blå Bra att bära bekvämt TräningskläderTwitterDiesel BMBX-SANDY 2.017 SW BOXER SHORT - Surfshorts - blå Herrkläder och Diesel T-FONTY-YB T-SHIRT - Luvtröja - petrol Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones JORSANTA CREW NECK - Sweatshirt - light grå Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jack & Jones Luvtröja - grå Herrkläder

EA7 Emporio Armani Piké - svart Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM JPRDARREN - Piké - light grå melange Herrkläder

Edc by Esprit BASIC - Piké - svart Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Piké - blå Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Edc by Esprit DIPDYESTRIP - T-shirt med print - navy HerrkläderEdc by Esprit Piké - dark mauve HerrkläderEdc by Esprit TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder och Element GLIMPSE ICON - T-shirt med print - grå heather Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse CASSINA - T-shirt med print - vit svart Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Esprit Collection Kostymskjorta - lila Herrkläder

Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - gul Herrkläder

Jack & Jones Skjorta - svart denim Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Jack & Jones Träningsjacka - svart Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Esprit NEW ICON - T-shirt med print - vit Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jack´s Sportswear BLEND BOX COMFORT FIT - Skjorta - vit Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Esprit Shorts - light beige HerrkläderEsprit T-shirt med print - bright blå HerrkläderEven&Odd active Huvtröja med dragkedja - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jockey PANT - Pyjamasbyxor - blå Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gabba ROBIN - Stickad tröja - navy Herrkläder

JOOP Jeans RISTO - Shorts - beige Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par GANT SOLID - T-shirt - bas - rosa rosa Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en GAP ARCH FLAG - Luvtröja - grön Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGAP Piké - indian röd Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jordan ULTIMATE FLIGHT 2.0 CREW - Träningssockor - vit svart Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Houdini ACTIVIST MESSAGE TEE - T-shirt med print - last round röd Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HUGO 2 PACK - Strumpor - röd svart Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen HUGO EDIES EXTRA SLIM FIT - Skjorta - open vit HerrkläderHUGO TIE - Slips - svart HerrkläderHummel Piké - grå melange Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Icepeak KYAN - Piké - königsblå Träningskläder.