Alpha Industries X FIT - Sweatshirt - grå heather Herrkläder Champion HOODED - Luvtröja - oxi grå melange Herrkläder

Jack & Jones EHOLMEN - Sweatshirt - mottled blå Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Champion HOODED - Luvtröja - dark röd Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Champion HOODED FULL ZIP SUIT SET - Träningsset - vit HerrkläderTwitterChampion Linne - röd navy Bra att bära bekvämt Träningskläder och Champion Reverse Weave CREWNECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones JCOBUILD TEE CREW NECK - T-shirt med print - sky captain Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Jack & Jones JCOPOSTMALONE TEE CREW NECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

Champion TUB HIGH LENGTH SPORTS SOCKS - Knästrumpor - grön svart Herrkläder

Jack & Jones JJEBASIC - Shorts - röd Herrkläder

Chasin' LOW - Sweatshirt - grön Herrkläder

Jack & Jones JJEPLAIN - T-shirt - bas - light grå melange Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen CLOSED SHORT SLEEVE - Piké - soft sky HerrkläderCMP WOMAN - T-shirt med print - bianco Bra att bära bekvämt TräningskläderColumbia BASIC LOGO SHORT SLEEVE - T-shirt med print - carbon stinger Herrkläder och Columbia FLASH FORWARD - Vindjacka - rosa mauve Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Columbia TITAN ULTRA™ SHORT - Träningsshorts - svart Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dickies BARKSDALE - T-shirt - bas - dark navy Herrkläder

Jack & Jones JJIENZO - Shorts - navy Herrkläder

Jack & Jones JORHANGO CREW NECK - Sweatshirt - total eclipse Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Jack & Jones JPRBELFAST SLIM FIT - Piké - vit Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Dickies SEABROOK - Sweatshirt - orange Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jack & Jones Piké - total eclipse Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Diesel BMBX-SANDY 2.017 SW BOXER SHORT - Surfshorts - röd HerrkläderDiesel UMLT-JAKE - T-shirt med print - dark blå HerrkläderDRYKORN LEMAR - Sweatshirt - khaki Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones PREMIUM Stickad tröja - tandori spice Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Esprit Piké - medium grå Herrkläder

Jack & Jones Shorts - röd Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Esprit T-shirt med print - svart Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Even&Odd active Sport-bh - rosa Bra att bära bekvämt Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFalke COSYskor - Strumpor - röd Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack´s Sportswear BOX COMFORT FIT - Skjorta - light blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger GANT CONTRAST COLLAR - Piké - vit Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av GANT THE ORIGINAL - T-shirt med print - olive Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen GAP NEW YORK CITY CLOUDY LAUNCH - Luvtröja - tapestry navy HerrkläderGAP V-FASHION LOGO PANT - Träningsbyxor - grå heather HerrkläderGlorious Gangsta SAHO - T-shirt med print - svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gore Wear TRIKOT - T-shirt med print - svart röd Herrkläder.