Adidas Performance ESSENTIALS BASE - Piké - svart Träningskläder C.P. Company T-shirt med print - svart Herrkläder

INDICODE JEANS ADRIAN - Vinterjacka - blå Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Camano 3PACK - Knästrumpor - svart Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Camano 4 PACK - Träningssockor - navy TräningskläderTwitterCamano 9 PACK - Strumpor - navy Herrkläder och Camano SOFT skor BOX 7 PACK - Strumpor - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

INDICODE JEANS QUINBY PLUS - Huvtröja med dragkedja - charcoal mix Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

J.CREW CLASSIC - Träningsbyxor - heather navy Herrkläder

Carhartt WIP PRESENTER DUNMORE - Jeansshorts - svartsmith rinsed Herrkläder

J.LINDEBERG EDDY - Funktionströja - vit Herrkläder

Carhartt WIP STRIKE SOCKS - Strumpor - vit blå cardinal Herrkläder

J.LINDEBERG NATHAN - Shorts - stone grå Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Cars Jeans BRAGA - Träningsbyxor - army HerrkläderCars Jeans GRASCIO - Shorts - navy HerrkläderCars Jeans PRINCE - Jeans straight leg - grå used Herrkläder och Casall FREE FLEX TANK - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ceceba 2 PACK - Boxershorts - vit Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Champion DRAWSTRING PANTS - Träningsbyxor - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

J.LINDEBERG TROY CLEAN - Piké - svart Herrkläder

Jack & Jones GRAFIK - T-shirt med print - dark blå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Jack & Jones JCOJAMES - Luvtröja - sky captain Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Champion HOODED - Luvtröja - bai Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jack & Jones JCOTONY TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Champion Luvtröja - dark blå HerrkläderChampion Reverse Weave WEAVE BRUSHED - Sweatshirt - dark blå HerrkläderChampion STRAIGHT HEM PANTS - Träningsbyxor - bordeaux Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones JJI CALI SWIM SPORTS - Surfshorts - mars röd Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Didriksons FOLKA kvinnor - Parkas - coral Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jack & Jones JORDUFAZE TEE CREW NECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Diesel UMLT-BRANDON-Z SWEAT-SHIRT - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en DRYKORN MARIS - Kostymskjorta - vit Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEA7 Emporio Armani T-shirt - bas - röd Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones PLUS Storlek BRUSTTASCHEN - Skjorta - maritime blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Esprit Shorts - olive Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Eterna SLIM FIT HAI MIT PATCH - Skjorta - vit Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Falke AIRPORT - Strumpor - scarlet HerrkläderFarah BREWER - Skjorta - cornflower HerrkläderFarah STEEN SLIM FIT - Skjorta - iris Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fila LOGO SMALL - T-shirt - bas - vit Träningskläder.