Your Turn Active Tights - jet svart Herrkläder Blend Jeansshorts - denim faded blå Herrkläder

Guess STRIPES TEE - T-shirt med print - true vit Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Blend Piké - denim blå Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Blend Shorts - rosin grön HerrkläderTwitterBlend Surfshorts - cayenne Herrkläder och Blend T-shirt med print - denim blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Head guldEN SLAM - Piké - darbklue royal blå Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Houdini ACTIVIST MESSAGE TEE - T-shirt med print - last round röd Träningskläder

BOSS PADDY - Piké - vit Herrkläder

HUGO DOHRAN SLIM FIT - Piké - svart Herrkläder

BOSS PASSERBY SLIM FIT - Piké - light pastel grå Herrkläder

HUGO SABA - Surfshorts - light pastel rosa Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen BOSS PIKE - Surfshorts - medium blå HerrkläderBOSS PRIME - Piké - svart HerrkläderBOSS STARFISH - Surfshorts - navy Herrkläder och BOSS TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BOSS TEMPEST - Stickad tröja - light blå Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Burton Menswear London OXFORD - Skjorta - navy Herrkläder

Icebreaker HIKE+ - Träningssockor - jet röd blå Herrkläder

INDICODE JEANS CONOR PLUS - Shorts - raven Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

INDICODE JEANS WILLIAM PLUS - Cargobyxor - diröd Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Callaway COOL MAX ERGO SHORT - Friluftsshorts - grå Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

J.LINDEBERG BIG BRIDGE FIT - Funktionströja - svart Träningskläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Camano BOX 7 PACK - Strumpor - rosa melange vit rosa rosa fog melange HerrkläderCamel active Shorts - olive HerrkläderCarhartt WIP CREWNECK - Sweatshirt - dark navy vit Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG TOUR TECH - Funktionströja - blå Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Champion HOODED SHORT SLEEVES - T-shirt med print - vit Träningskläder

Jack & Jones EHOLMEN - Sweatshirt - olive night Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Champion Reverse Weave T-shirt med print - vit Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Champion TANK - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterChasin' DARRIC HOOD - Luvtröja - vit Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Jack & Jones JCOVIKING TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Diesel BMBX-SANDY 2.017 SW BOXER SHORT - Surfshorts - türkis Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av DOCKERS SMART FLEX ALPHA - Shorts - starfish Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen EA7 Emporio Armani Piké - mottled dark grå HerrkläderEdc by Esprit LONGER TEE - T-shirt - bas - dusty grön HerrkläderElement LINK - T-shirt med print - flint svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ellesse MOA - T-shirt med print - svart Herrkläder.