Champion FULL ZIP SUIT SET - Träningsset - dark röd Träningskläder Jacamo CAPSULE OXFORD - Skjorta - vit Herrkläder

Polo Ralph Lauren PANT - Träningsbyxor - aviator navy Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jack & Jones JCO1 2 ZIP HIGH NECK - Sweatshirt - grå melange Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jack & Jones JCOCHAMP WORKER - Jeansjacka - dark blå denim HerrkläderTwitterJack & Jones JCODENVER KNIT CREW NECK - Stickad tröja - sky captain Herrkläder och Jack & Jones JCOFREE SEAMLESS TEE - T-shirt med print - evergrön Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma AMPLIFIED HOODY - Luvtröja - cotton svart Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Puma LIGA - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jack & Jones JCOSWOT HOOD - Luvtröja - maritime blå Herrkläder

Puma THE CAT HEATHER TEE - T-shirt med print - blå Herrkläder

Jack & Jones JEHOLMEN - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Reebok Classic TEE - Långärmad tröja - crucob Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack & Jones JJIANAKIN JJCARGO - Shorts - kelp HerrkläderJack & Jones JORBIRCH TEE V-NECK - T-shirt - bas - bonnie blå HerrkläderJack & Jones JORGAN TEE CREW NECK - Långärmad tröja - svart Herrkläder och Jack & Jones JORLANCE - Skjorta - port royale Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones JORSAMUEL - Skjorta - cloud dancer Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jordan JUMPMAN NO-SHOW 3 PACK - Ankelsockor - svart vit gym röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Reebok TRAINING SUPPLY TEE - T-shirt med print - vit Träningskläder

S.Oliver HOSE - Jeans slim fit - grå denim stretch Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Schmuddelwedda Huvtröja med dragkedja - mottled grå Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Kappa EIK - Surfshorts - surf Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Selected Homme SHNNEWVINCE BUBBLE CREW NECK - Stickad tröja - caviar twisted with egret Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen KariTraa CELINA TEE - T-shirt med print - gråm Bra att bära bekvämt TräningskläderKempa CURVE - Träningsshorts - svart vit HerrkläderKey Largo SIESTA V-NECK - T-shirt med print - khaki Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry BEACH VOLLEY - Surfshorts - racer cobalt Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lyle & Scott HOODIE - Luvtröja - dark sage Herrkläder

Superdry PREMIUM BUTTON DOWN - Skjorta - basket vit Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Mammut Friluftsbyxor - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Marc O'Polo HOODY FLATLOCK DETAILS - Luvtröja - ibis rosa Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMatinique TROSTOL - Skjorta - chambrey blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Era MLB YANKEES TEAM LOGO CREW - Klubbkläder - mottled grå Träningskläder

The North Face AMBITION JACKET - Löparjacka - bomber blå Herrkläder

The North Face röd BOX TEE - T-shirt med print - urbnavy fieryrd Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance DRY DRIL - Funktionströja - svart metallic guld Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Performance DRY SLIM - T-shirt - bas - blå void svart Träningskläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 6 PACK - Träningssockor - vit svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance GYM - Tights - indigo force Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance INTERTWIST - Funktionströja - rosa guld vit Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Performance PANT - Tygbyxor - dusty peach Bra att bära bekvämt Träningskläder.