S.Oliver REGULAR FIT - Skjorta - postcard blå Herrkläder Adidas Performance PANT - Träningsbyxor - actröd Herrkläder

Ellesse SOMBRO - Surfshorts - röd Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Adidas Performance PARMA 16 - Träningsshorts - svart vit Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Performance REAL - Klubbkläder - blå chalk vit TräningskläderTwitterAdidas Performance SHO GRADI - Träningsshorts - tracar Träningskläder och Adidas Performance SOLID - Surfshorts - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit BIG - Piké - sunflower gul Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Esprit Shorts - olive Herrkläder

Adidas Performance TAN PANT - Träningsbyxor - collegiate navy Träningskläder

Even&Odd active Tights - grön Bra att bära bekvämt Träningskläder

Adidas Performance TEAM SET - Träningsset - svart vit Herrkläder

Farah BLANEY - Piké - new navy Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Performance TERREX ASCEND - Funktionströja - medium grå heather TräningskläderAdidas Performance TIRO - Träningsshorts 3 4-längd - svart vit HerrkläderAdidas Performance Träningsshorts - legend ivy Herrkläder och Adidas Performance T-shirt med print - legend marine vit Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Performance ZNE JACKET - Löparjacka - shock röd Bra att bära bekvämt Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Armani Exchange Kostymskjorta - svart Herrkläder

Fila AREN CREW - Sweatshirt - true röd Herrkläder

Fila SHORT SUNNY - Träningsshorts - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Free People HIGH RISE LOTUS LEGGING - Tights - taupe Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, ASICS BRA LINEAR SPROUT - Sport-bh - brilliant vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

GANT SOLID FITTED V NECK - T-shirt - bas - olive Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen ASICS LYTE 3 PACK - Ankelsockor - real vit HerrkläderASICS TRUE SHORT - Träningsshorts - performance svart TräningskläderBenetton Jeans slim fit - grå denim Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Glorious Gangsta SAHO - T-shirt med print - stone Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Blend Skjorta - denim blå Herrkläder

Guess TRIANGLE - Långärmad tröja - new asphalt Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Boohoo MAN NASA CHEST AND SLEEVE HOODIE - Luvtröja - vit Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BOSS DOLPHIN - Surfshorts - navy Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBOSS PASSENGER - Piké - bright lila Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUF PRISM TEE - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Camano BOX 7 PACK - Strumpor - true röd fog melange blå vit Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Carhartt WIP CHASE - T-shirt - bas - vit guld Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Carhartt WIP PRESENTER DUNMORE - Jeansshorts - leather rinsed HerrkläderCars Jeans DUST - Jeans Skinny Fit - stone bleached HerrkläderCasall LUX CREW - Långärmad tröja - grounded brun Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det CELIO NUPIK - Kavaj - marine Herrkläder.