ONLY Play ONPQUARTZ SEAMLESS TANK - Funktionströja - neon orange Bra att bära bekvämt Träningskläder The North Face CYCLONE - Outdoorjacka - fiery röd urban navy Träningskläder

Champion BERMUDA - Träningsshorts - dark röd Träningskläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

The North Face DREW PEAK HOODIE - Luvtröja - bomber blå svart Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen The North Face FANORAK - Vindjacka - multi-colouröd TräningskläderTwitterThe North Face GLACIER DEL - Fleecetröja - dark grå heather Herrkläder och The North Face INLUX CROPPED PANT - Tygbyxor - blå wing teal Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Champion CREWNECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Champion Luvtröja - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Tiffosi Tygbyxor - grön Herrkläder

Champion TANK - Linne - anthracite Träningskläder

Topman Sweatshirt - navy Herrkläder

CMP MAN JACKET ZIP HOOD - Softshelljacka - svart Träningskläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Tuffskull Huvtröja med dragkedja - dark grå melange HerrkläderUmbro HALO CREW - Sweatshirt - medieval blå oyster vit mallard grön HerrkläderUrban Classics CREW NECK - Sweatshirt - svart Herrkläder och Urban Classics TWO IN ONE SWIM - Surfshorts - vit svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vaude MAJURA TRICOT - T-shirt med print - nickel grön Bra att bära bekvämt Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

YOURTURN Långärmad tröja - grå vit svart Herrkläder

Columbia TRINITY TRAIL™ 2.0 GRAPHIC SHORT SLEEVE - T-shirt med print - siberia dark mirage Bra att bära bekvämt Träningskläder

Curare Yogawear Linne - koralle Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Dickies MULTI POCKET WORK - Shorts - svart Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, YOURTURN Stickad tröja - olive Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Diesel WAVE - Surfshorts - dark blå Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen  Essentials T-shirt med print - vit Herrkläder8848 Altitude GURTEN BIKE - T-shirt med print - gul HerrkläderAdidas Originals 3-STRIPES TEE - T-shirt med print - cburgu Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Element LINK - T-shirt med print - popcorn Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Performance REAL MADRID - Klubbkläder - blå vit Herrkläder

Ellesse Sportkjol - light blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Performance SQUADRA 17 - Träningsshorts - svart vit Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Performance Sweatshirt - mint vit Bra att bära bekvämt Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - navy blå vit Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Esprit V-NECK - T-shirt - bas - svart Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger ASICS LYTE 3 PACK - Ankelsockor - real vit Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Belstaff BRATTON - Långärmad tröja - vit Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Benetton T-shirt med print - rosa HerrkläderBershka Jeans Taperöd Fit - light blå HerrkläderBershka MIT WAFFEL JOIN LIFE - T-shirt - bas - svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Bershka T-shirt - bas - grön Herrkläder.