Lindbergh Piké - mid blå Herrkläder OYSHO_SPORT T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Alpha Industries KErosaNE - Shorts - dark oliv Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Patagonia CAP COOL LIGHTWEIGHT TANK - Funktionströja - light lila blå Bra att bära bekvämt Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Patagonia FLEETWITH SKORT - Sportkjol - tasmanian teal Bra att bära bekvämt TräningskläderTwitterPatagonia NINE TRAILS SHORTS - Träningsshorts - tasmanian teal peach sherbet Bra att bära bekvämt Träningskläder och Peak Performance Fleecejacka - warm blåsh Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Antony Morato T-shirt med print - blå notte Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

ASICS LYTE 3 PACK - Ankelsockor - real vit Träningskläder

Petrol Industries Luvtröja - grön Herrkläder

Benetton OVERStorlekD - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Petrol Industries Piké - steel blå Herrkläder

Bershka Jeans Taperöd Fit - svart Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Petrol Industries Sweatshirt - seascape HerrkläderPetrol Industries T-shirt med print - röd coral HerrkläderPier One Cargobyxor - svart Herrkläder och Pier One Kappa rock - dark blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pier One Luvtröja - rosa Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Puma CAMO PACK TEE - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Bershka Skjorta - brun Herrkläder

Billabong INVERSED TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

svart Diamond NOTION PANTS - Tygbyxor - sergeant Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, Puma ENERGY TRIBLEND herrar TEE MAND - T-shirt med print - grå Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Boohoo MAN SHORT SLEEVE WITH REVERE COLLAR - Skjorta - svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Puma LIGA - T-shirt med print - röd vit Bra att bära bekvämt TräningskläderPuma PERFORMANCE SHORTS - Träningsshorts - deep wisteria Bra att bära bekvämt TräningskläderPuma SPOTLITE BRA - Sport-bh - ponderosa pine Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS TEE - T-shirt - bas - open blå Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Scotch & Soda CLASSIC TURTLE NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder

Brunotti CRUNOT - Surfshorts - sea Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Selected Homme SHHCLAYTON - Stickad tröja - dark sapphire Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Selected Homme SLHTOWER V-NECK - Stickad tröja - dark sapphire Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSisley Skjorta - blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Carhartt WIP CHASE - Sweatshirt - cranberry Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger The North Face GREAT PEAK TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av The North Face SPEEDLIGHT - Friluftsshorts - juicy röd Bra att bära bekvämt Träningskläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Tiffosi Tygbyxor - grå HerrkläderUmbro BLOCK STRIPE TEE - T-shirt med print - brilliant vit empire gul ibiza blå HerrkläderVans BOX LOGO HOODIE - Luvtröja - vit svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Weekday PARIS - Sweatshirt - lila Herrkläder.