Jack´s Sportswear Skjorta - light blå Herrkläder Nike Performance T-shirt med print - svart Träningskläder

Adidas Performance CROP - Linne - blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Performance T-shirt med print - indigo force svart Träningskläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Performance U BACK ONE PIECE - Baddräkt - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderTwitterNike Performance VOLLEY - Surfshorts - light blå fury Herrkläder och Nike Performance WILD RUN 2IN1 SHORT - Träningsshorts - obsidian persian lila svart Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Performance HARDEN - T-shirt med print - medium grå heather Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas Performance SID ANORAK - Träningsjacka - svart vit Herrkläder

Nike Sportswear TECH - Träningsbyxor - grå Herrkläder

Adidas Performance TABELA 18 - T-shirt med print - powröd vit Herrkläder

Nike Sportswear TOP STRIPE - T-shirt med print - cyber svart vit Herrkläder

Adidas Performance Tights - shock röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen North 56°4 Piké - svart HerrkläderODLO SHORT FUJIN - Tights - blå indigo melange Bra att bära bekvämt TräningskläderOLYMP Luxor REGULAR FIT - Kostymskjorta - grå Herrkläder och Only & Sons ONSALEX CREW NECK - Stickad tröja - madder brun Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Only & Sons ONSGARSON WASH CREW NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Original Penguin EMBROIDröd LOGO TEE - T-shirt - bas - bright vit Herrkläder

Alpha Industries AGENT - Cargobyxor - svart oliv Herrkläder

Alpha Industries SPACE SHUTTLE - Luvtröja - rep blå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Armani Exchange Tygbyxor - svart Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Patagonia AHNYA PANTS - Träningsbyxor - forge grå Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

ASICS T-shirt med print - race blå Träningskläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Patagonia SKYLINE TRAVELER PANTS REG - Tygbyxor - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderPearl Izumi T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt TräningskläderPepe Jeans FINSBURY - Jeans Skinny Fit - wiserwash Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bershka MIT WAFFEL JOIN LIFE - T-shirt - bas - rosa Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Puma ICONIC TRICOT SUIT - Träningsset - high risk röd Herrkläder

BIDI BADU LIAM BASIC SHORTS - Träningsshorts - grå melage Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Puma OWN IT SHORT - Träningsshorts - ponderosa pine heather Bra att bära bekvämt Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Puma TEE - T-shirt med print - blazing gul Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRagwear HOOKER E - Sweatshirt - grå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Boohoo MAN SIDE TAPE DETAIL MID LENGTH - Träningsbyxor - grå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Scotch & Soda STUART CLASSIC GARMENT DYED - Tygbyxor - moon stone Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected Homme SLHNEW TEXTURE TIE - Slips - duffel bag Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen SIKSILK FITTED CUFF PANTS - Cargobyxor - khaki HerrkläderSpringfield BASICO - Piké - gröns HerrkläderSuperdry APPLIQUE COLOUR BLOCK - Sweatshirt - panel röd Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superdry LABEL URBAN FLASH - Luvtröja - highland navy Herrkläder.