J.LINDEBERG ELSI - Sportklänning - navy Bra att bära bekvämt Träningskläder Nike Performance DRY ACEDEMY TOP - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Wrangler grönSBguld - Jeans straight leg - svart Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Performance DRY CREW - Fleecetröja - obsidian vit Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Performance DRY CREW - Sweatshirt - svart TräningskläderTwitterNike Performance DRY DRESS - Sportklänning - vit svart svart svart Bra att bära bekvämt Träningskläder och Nike Performance DRY HOODIE - Luvtröja - mystic röd vit Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

YOURTURN Huvtröja med dragkedja - anthracite Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Essentials T-shirt med print - vit dark blå Herrkläder

Nike Performance EVERYDAY CUSH CREW 6 PACK - Träningssockor - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Adidas Originals ESSENTIAL - T-shirt med print - grå Herrkläder

Nike Performance FC HOME - T-shirt med print - rosa foam rosa rise svart Herrkläder

Adidas Performance 3 PACK - Träningssockor - vit Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Performance Funktionströja - half blå TräningskläderNike Performance HERITAGE - Piké - vit TräningskläderNike Performance HYPERDRY - T-shirt med print - vit heather svart Herrkläder och Nike Performance INTER MAILAND - Klubbkläder - game royal svart truly guld Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Performance KYRIE HOODIE - Huvtröja med dragkedja - university röd svart Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Performance THRMA - Fleecejacka - olive canvas svart Träningskläder

Adidas Performance CONDIVO 18 JACKET - Träningsjacka - power röd svart vit Herrkläder

Adidas Performance ELEC SHOOTER - Sweatshirt - rawgol Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Performance LIN SCATTER - T-shirt med print - blå Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Nike Performance T-shirt med print - svart ember glow Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Performance SQUADRA 17 - Träningsshorts - vit svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Performance WARM UP JACKET - Träningsjacka - burgundy ash vit Bra att bära bekvämt TräningskläderNike SB TOP ICON CRAFT - Sweatshirt - obsidian cinder orange HerrkläderNike Sportswear HERITAGE HOODIE - Huvtröja med dragkedja - firewood orange Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Performance T-shirt med print - rawkha Träningskläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Patagonia JACKSON GLACIER - Dunkappa -rock - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Alpha Industries KErosaNE - Shorts - light olive Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Pearl Izumi T-shirt med print - sage Bra att bära bekvämt Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pepe Jeans ZINC - Jeans straight leg - gm7 Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPetrol Industries Piké - deep navy Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bellfield BRETON STRIPE - Långärmad tröja - vit Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Puma LIGA - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Puma SAVANNAH - Vindjacka - svart vit Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma WINDBREAKER - Träningsjacka - puma vit ponderosa pine TräningskläderReebok Classic TEE - T-shirt med print - crucob HerrkläderReebok REFLECT MOVE TEE - T-shirt med print - guld Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Regatta SUBIRA - Huvtröja med dragkedja - navy Bra att bära bekvämt Träningskläder.