GANT CONTRAST COLLAR - Piké - ivy grön Herrkläder LTB RODEN - Jeans bootcut - simiel wash Herrkläder

Superdry Piké - highland navy Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lyle & Scott CHECK - Skjorta - navy Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lyle & Scott FLOCK LOGO - Sweatshirt - dusky lilac HerrkläderTwitterLyle & Scott SLIM FIT GINGHAM - Skjorta - navy Herrkläder och Mads Nørgaard MIDI THOR - T-shirt med print - online lime Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker LOOKA - Slips - rosa Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

The North Face GREAT PEAK TEE - T-shirt med print - svart Träningskläder

Matinique AKION - Stickad tröja - dark navy Herrkläder

The North Face T-shirt med print - urban navy Herrkläder

Mennace ESSENTIAL SIG HOODY - Luvtröja - slate Herrkläder

Umbro BLOCK COLOUR HOODY - Luvtröja - grå marl empire gul ibiza blå Träningskläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Minimum CORBAN - Luvtröja - dark röd HerrkläderMitchell & Ness NBA ARCH LOGO CREW L.A. LAKERS - Klubbkläder - vit TräningskläderMustang TRAMPER - Jeans straight leg - old brushed Herrkläder och New Balance ACCELERATE SINGLET - Funktionströja - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Balance LIGHT PACKJACKET - Löparjacka - mango Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Performance DRY - T-shirt med print - oxygen lila vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Vaude SKOMER - Linne - apricot Bra att bära bekvämt Träningskläder

Wrangler REPEAT TEE - T-shirt med print - offvit Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

YOURTURN Luvtröja - mottled light grå Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Nike Performance DRY BLADE - T-shirt - bas - active fuchsia active fuchsia Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

8848 Altitude SANTO BIKE SHORT - Tights - rosa Träningskläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Performance DRY DRIL - Funktionströja - svart ember glow TräningskläderNike Performance DRY PANT UTILITY CORE - Träningsbyxor - svart metallic hematite TräningskläderNike Performance DRY TANK - Funktionströja - rosa guld vit Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance PRO - Långkalsonger - game royal obsidian svart Herrkläder

Adidas Originals Träningsbyxor - nightsky Herrkläder

Adidas Performance CLUB - Funktionströja - vit svart Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance V BACK - Bikiniögrönl - solid Bra att bära bekvämt Träningskläder

Adidas Performance DAME COMMERCIAL - T-shirt med print - legend ink Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike SB TEE ESSENTIAL - T-shirt - bas - medium olive Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Sportswear HOODIE - Huvtröja med dragkedja - indigo fog vit obsidian Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Sportswear TEE FUTURA PLUS - T-shirt med print - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Performance SQUADRA 17 JERSEY - Teamwear - blå Träningskläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Patagonia SKYLINE TRAVELER PANTS REG - Tygbyxor - dolomite blå Bra att bära bekvämt Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Penn MENS SPLICED SLEEVE HOODIE - Luvtröja - navy Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Petrol Industries Luvtröja - light grå HerrkläderPetrol Industries T-shirt med print - grön gecko HerrkläderPier One Kofta - grå svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pier One Stickad tröja - off-vit Herrkläder.