Mavi YVES - Jeans slim fit - mid retro Herrkläder OLYMP No. Six SUPER SLIM FIT - Kostymskjorta - off vit Herrkläder

Selected Homme Skjorta - rosa Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

O'Neill CONTOURZ - Surfshorts - blå vit Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen O'Neill grön - Surfshorts - bless HerrkläderTwitterOnly & Sons Kofta - dress blås Herrkläder och Only & Sons ONSASBJORN - Tunn jacka - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Selected Homme SLHSTRAIGHT PARIS - Shorts - moonstruck Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Selected Homme THEPERFECT STRIPE SLIM FIT - T-shirt med print - almond blossom bright vit Herrkläder

Only & Sons ONSSEAN SHIRT - Skjorta - svart gul Herrkläder

SIKSILK GRANDAD COLLAR - T-shirt - bas - vit Herrkläder

Only & Sons Parkas - spectra gul Herrkläder

Smartwool kvinnor SECRET SLEUTH NO SHOW - Ankelsockor - oatmeal Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Only & Sons Skjorta - dark navy HerrkläderOnly & Sons Träningsbyxor - svart HerrkläderONLY Play ONPISABELLA REGULAR CREWNECK - Sweatshirt - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder och ONLY Play ONPZELENA CIRCULAR CROP - Funktionströja - barbados cherry Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Original Penguin CREW NECK - Sweatshirt - dark sapphire Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - steel Herrkläder

Stance BOYD 4 - Strumpor - vit Herrkläder

Superdry CALI - Piké - light grå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Superdry HIGH FLYERS HYPER CLASSICS LITE TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Petrol Industries RUNDHALS - Stickad tröja - deep navy Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Superdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - flint grå grit Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Petrol Industries Stickad tröja - grön HerrkläderPetrol Industries V-NECK - Stickad tröja - light steel HerrkläderPier One 2 PACK - Surfshorts - röd dark blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry orange LABEL VINTAGE - T-shirt - bas - orange Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren SOLE 3 PACK - Ankelsockor - svart Herrkläder

Superdry SHOP DUO MID TEE - T-shirt med print - chalk Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Produkt Huvtröja med dragkedja - light grå melange Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Produkt PKTGMS HOLIDAY TEE - T-shirt med print - dusty olive Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterProdukt Shorts - toasted coconut Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry T-shirt med print - mottled blå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger PULL&BEAR Shorts - grå Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av PULL&BEAR Träningsbyxor - light grå Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma 6 PACK - Träningssockor - svart TräningskläderPuma CLEAN SUIT - Träningsset - peach bud Bra att bära bekvämt TräningskläderPuma FTBLNXT - T-shirt med print - grön gecko ebony Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Puma LIGA - Teamwear - vit svart Herrkläder.