Lyle & Scott LOGO - T-shirt med print - true svart Herrkläder Nike Performance TECH PACK RUNNING 3 4 TOP RISE - Funktionströja - barely grå svart Herrkläder

S.Oliver LANGARM - Stickad tröja - lila rosa Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Performance TEE HERITAGE LOGO - T-shirt med print - vit Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Performance THERMAFLEX SHORT SLEEVE CREW - T-shirt med print - light orewood brun svart HerrkläderTwitterNike Performance Träningsbyxor - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder och Nike Performance Träningsshorts - obsidian vit Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

S.Oliver T-shirt med print - charcoal Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Samsøe & Samsøe KRONOS - Långärmad tröja - rumba röd Herrkläder

Nike Sportswear CLUB HOODIE - Luvtröja - svart Herrkläder

Scotch & Soda CLASSIC CLEAN - Piké - blå Herrkläder

Nike Sportswear CLUB TEE - T-shirt - bas - mystic grön Herrkläder

Seidensticker SUPER SLIM FIT - Kostymskjorta - vit Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Sportswear GYM HOODIE PLUS - Luvtröja - rosa Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Sportswear ISSUE PANT - Träningsbyxor - grön abyss team röd sail HerrkläderNike Sportswear SCRIPT - Piké - indigo force Herrkläder och Nike Sportswear TANK ICON FUTURA - Linne - vit habasvart röd Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Sportswear TEE FESTIVAL - T-shirt med print - rosa rise Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

OLYMP Level Five BODY FIT - Kostymskjorta - röd Herrkläder

Selected Homme SHDBASIC - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Selected Homme SLHKRISTIAN - T-shirt med print - dark sapphire Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Selected Homme SLIM FIT - Skjorta - dark blå Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, OLYMP No. Six SUPER SLIM FIT - Skjorta - weiss Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Selected Homme T-shirt med print - true röd Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Only & Sons LANGARM - Skjorta - dress blås HerrkläderOnly & Sons ONSCAIDEN SOLID - Skjorta - dress blås HerrkläderOnly & Sons ONSLANE TEE - T-shirt med print - majolica blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Springfield BÁSICA LOGO TREE - T-shirt - bas - svart Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Petrol Industries Shorts - grå Herrkläder

Superdry ATHLETICO CROP CREW - Sweatshirt - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Petrol Industries V-NECK - Stickad tröja - svart Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pier One 3 PACK - T-shirt - bas - vit Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPier One Jeans straight leg - light blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry Långärmad tröja - engineeröd grå Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Polo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - supply olive Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Produkt PKTAKM PANTS - Tygbyxor - svart Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Produkt RUNDHALSAUSSCHNITT - Sweatshirt - navy blazer HerrkläderPS Paul Smith T-shirt med print - svart HerrkläderPULL&BEAR GERAFFTE - Cargobyxor - svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det PULL&BEAR JOIN LIFE - T-shirt - bas - svart Herrkläder.