Benetton Stickad tröja - grön Herrkläder GAP POPLIN - Skjorta - new off vit Herrkläder

Only & Sons T-shirt - bas - crockery Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

GAP STRETCH SOLID LIVED - Shorts - shark fin Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen GAP V-LOGO DISTRESS ARCH - T-shirt med print - true svart HerrkläderTwitterGood For Nothing BASIC LOGO CARRIER - T-shirt - bas - navy Herrkläder och Gore Wear kvinnor TRIKOT - T-shirt med print - vit light grå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Onzie MUDRA BRA - Sport-bh - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Patagonia SKYLINE TRAVELER PANTS REG - Tygbyxor - dolomite blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

HIIT DEREK STRIPE CHEST - Linne - vit Träningskläder

Petrol Industries BIG OPTION - T-shirt med print - deep capri Herrkläder

Homebase HOMEBASE - Huvtröja med dragkedja - svart Herrkläder

Petrol Industries T-shirt med print - deep capri Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen HUF STANDARD SHELL - Tunn jacka - insignia blå HerrkläderHummel Hive T-shirt med print - vit TräningskläderHummel Luvtröja - grå melange Herrkläder och Icebreaker SOLACE SCOOP - T-shirt med print - dusk heather Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Icepeak KACELIA - Funktionströja - rosanröd Bra att bära bekvämt Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

J.LINDEBERG TOUR TECH - Piké - navy Träningskläder

Pier One Piké - light gul Herrkläder

PrAna REYLIAN - Linne - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma CROP - Sport-bh - lipstick röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones Huvtröja med dragkedja - svart Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Puma RACERBACK TANK - Funktionströja - ponderosa pine Bra att bära bekvämt Träningskläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jack & Jones JCOFABRIC TEE CREW NECK - Långärmad tröja - vit HerrkläderJack & Jones JCOJOEY PANTS - Träningsbyxor - svart TräningskläderJack & Jones JCONISSA HOOD - Luvtröja - vit Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok REFLECT MOVE TEE - T-shirt med print - mottled grå Träningskläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kappa Egrön 6 PACK - Träningssockor - grå melange Bra att bära bekvämt Träningskläder

Russell Athletic Eagle R CARLIN EAGLE HOODY - Luvtröja - navy Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kempa CURVE - Teamwear - vit svart Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kings Will Dream SLATER - Luvtröja - rosa röd Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKnowledge Cotton Apparel PISTOL JOE - Tygbyxor - sand Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Selected Homme SLH SLIM BROOKLYN - Skjorta - navy blazer Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lyle & Scott TRACK JACKET - Träningsjacka - navy Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Mango CABLES - Stickad tröja - blå Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Matinique DRIXON - Stickad tröja - dark navy HerrkläderMitchell & Ness NBA ALL OVER SWINGMAN - Klubbkläder - svart HerrkläderNew Balance ATHLETICS - Vindjacka - royal Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Era NEW ERA CAMO INFILL TEE - T-shirt med print - navy Herrkläder.