Jordan 23 ALPHA DRY PANT - Träningsbyxor - svart vit Träningskläder Mitchell & Ness TguldNTO RAPTORS NBA - Träningsjacka - svart lila Träningskläder

PULL&BEAR MIT BAUCHTASCHE - Luvtröja - bordeaux Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Modern Native T-shirt med print - svart Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mons Royale rödWOOD ENDURO - T-shirt med print - bright röd HerrkläderTwitterMguldTAI LOGO BASIC TEE - T-shirt - bas - svart Träningskläder och Mustang Långärmad tröja - light grå melange Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PULL&BEAR MIT REVERS AUS ZWEIFARBIGER - Skjorta - blå Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

PULL&BEAR Shorts - grå Herrkläder

Napapijri VILLA - Surfshorts - light blå Herrkläder

PULL&BEAR USED-LOOK - Jeans Skinny Fit - blå Herrkläder

New Balance ESSENTIALS CLASSIC LOCK TEE - T-shirt med print - lilac Herrkläder

Puma CLASSICS LOGO TEE - T-shirt med print - vit Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Balance TRANSFORM PERFECT TANK - Funktionströja - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderNew Look HIGH ROLL - T-shirt - bas - svart HerrkläderNew Look Shorts - dark burgundy Herrkläder och Nike Performance 2 PACK - Ankelsockor - blå Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Performance ALL IN PLUS - Tights - el dorado svart Bra att bära bekvämt Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Performance DRY CLASSIC - Träningsshorts - svart anthracite vit Träningskläder

Puma GRAPHIC TRICOT SUIT - Träningsset - peacoat Herrkläder

Puma LIGA TRAINING ZIP - Funktionströja - svart vit Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma T-shirt med print - medium grå heather Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Nike Performance DRY DRESS - Sportklänning - indigo force vit Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok BIG LOGO - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Performance DRY PANT - Träningsbyxor - blå void vit TräningskläderNike Performance DRY SKIRT - Sportkjol - active fuchsia vit vit active fuchsia Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Performance DRY TEE - Funktionströja - vit Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Russell Athletic BASELINERS AUTHENTIC - T-shirt - bas - steel marl Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance THERMAFLEX SHOWTIME SHORT - Träningsshorts - svart heather svart Träningskläder

S.Oliver LANGARM - Stickad tröja - uniform röd Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Performance T-shirt med print - guava ice vit pacific blå Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Sportswear AIR PANT - Träningsbyxor - university röd Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Sportswear CLUB TANK - Linne - rosa rise Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Samsøe & Samsøe T-shirt - bas - blå melange Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Only & Sons LANGARM - Skjorta - vit Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Only & Sons ONSJAMIE TEE - T-shirt med print - dark navy Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Only & Sons ONSSEAN SHIRT - Skjorta - vit HerrkläderOnly & Sons Sweatshirt - blå nights HerrkläderONLY Play ONPZOELLE TWISTED - Linne - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Patagonia HOODY - Dunjacka - industrial grön Träningskläder.