Jack & Jones Skjorta - scarab Herrkläder Mads Nørgaard CREWNECK - Sweatshirt - rifle grön Herrkläder

Pier One T-shirt med print - dark blå grön Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mads Nørgaard THOR - T-shirt - bas - navy Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mammut CRASHIANO PANTS MEN - Friluftsbyxor - storm TräningskläderTwitterMammut RUNBOLD SHORTS MEN - Friluftsshorts - olive Träningskläder och Mango ALEX - Jeans slim fit - blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

POC ESSENTIAL ENDURO TEE - T-shirt med print - antimony blå Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Polo Ralph Lauren TRAVELER - Surfshorts - supply olive Herrkläder

Mango OYSTER - Tygbyxor - sky blå Herrkläder

Produkt PKTGMS PARLOR POCKET TANK - Linne - forest night melange Herrkläder

Mango SANS - Shorts - navy blå Herrkläder

PS Paul Smith SLIM FIT MONKEY - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Mango Tunn jacka - dark navy blå HerrkläderMarc O'Polo BUTTON DOWN SHORT SLEEVE - Skjorta - combo HerrkläderMarc O'Polo LONG SLEEVE ROUND NECK - Långärmad tröja - vit Herrkläder och Marc O'Polo SHORT SLEEVE RIB DETAILS - Piké - total eclipse Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Massimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - grå Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Minimum KAYSER - Tygbyxor - dark grå melange Herrkläder

PULL&BEAR Jeans relaxed fit - vit Herrkläder

PULL&BEAR MIT BRUSTTASCHE - T-shirt - bas - light grå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

PULL&BEAR MIT SEITLICHEM - Shorts - grön Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Mizuno PRINTED TANK - Linne - hot coral Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

PULL&BEAR Sweatshirt - dark blå Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Mustang 2-PACK V-NECK - T-shirt - bas - svart HerrkläderMustang TEE - T-shirt med print - cloud dancer HerrkläderNapapijri Piké - new olive grön Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance COURT ESSENTIALS CREW - Träningssockor - oxygen lila Herrkläder

Puma AMPLIFIED TEE - T-shirt med print - olivine Herrkläder

Puma FTBLNXT GRAPHIC - T-shirt med print - svart röd blast Träningskläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance DRY HOOP FLY - T-shirt med print - university röd svart Träningskläder

Puma LIGA TRAINING CREW SOCKS - Träningssockor - puma röd puma vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Performance DRY SHORT 4.0 - Träningsshorts - nightshade svart Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Performance DRY TEE BALL - T-shirt med print - vit Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Performance ELITE COMPRESSION OVER THE CALF RUNNING - Knästrumpor - svart dark grå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance KYRIE DRY ELITE SHORT - Träningsshorts - university röd svart vit Träningskläder

Puma T-shirt med print - blå Herrkläder

Reebok Classic BIG LOGO TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance Träningsjacka - vit svart Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike SB ICON HOODIE - Luvtröja - washed coral vit Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Sportswear CLUB HOODIE - Luvtröja - dark blå HerrkläderNike Sportswear HOODIE LOGO TAPE PLUS - Huvtröja med dragkedja - indigo force university röd Bra att bära bekvämt TräningskläderNike Sportswear TEE - T-shirt med print - sequoia Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Sportswear T-shirt med print - obsidian Herrkläder.