Jack & Jones JACCOLOMBIA - Fluga - svart Herrkläder Jordan JUMPMAN AIR PANT - Träningsbyxor - mystic grön hyper rosa Herrkläder

North 56°4 Piké - darkblå Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jordan JUMPMAN CREW - T-shirt med print - svart gym röd Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jordan JUMPMAN FLIGHT POOLSIDE - Surfshorts - hyper rosa cyber HerrkläderTwitterJordan Långärmad tröja - carbon heather vit Träningskläder och Jordan POOLSIDE TANK - Linne - cyber Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ODLO SOCKS SHORT RUNNING LOW CUT - Ankelsockor - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Only & Sons LANGARM - Skjorta - vit Herrkläder

Kappa Egrön 6 PACK - Träningssockor - vit Träningskläder

Only & Sons ONSMARK STRIPE DOT - Skjorta - dark grå Herrkläder

Kappa TILL - Träningsset - svart Herrkläder

Only & Sons Stickad tröja - gul Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen KARL LAGERFELD Piké - vit HerrkläderKey Largo BREAD - T-shirt - bas - bottel grön HerrkläderKey Largo MONTANA - T-shirt med print - military grön Herrkläder och Kings Will Dream LUMOR - Jeans Skinny Fit - svart Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det KIOMI SET - Ficknäsduk - bordeaux Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lacoste Sport Funktionströja - medway marine vit Träningskläder

Original Penguin LOGO STAMP PRINT TEE - T-shirt med print - bright vit Herrkläder

Peak Performance Luvtröja - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Petrol Industries Luvtröja - mottled light grå Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Lacoste Sport KURZARM - Piké - vit svart inkwell Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Piazza Italia FELC - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lacoste Sport Sweatshirt - navy blå pitch mexico röd TräningskläderLacoste Surfshorts - svart navy blå HerrkläderLee 5 POCKET - Jeansshorts - dark-blå denim Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pier One SET - Fluga - bordeaux Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Mammut KENTO HOODED JACKET kvinnor - Hardshelljacka - candy Bra att bära bekvämt Träningskläder

Pier One T-shirt med print - dark blå vit Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Mango BOLAR - Skjorta - sandFärgn Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Mango GRACIA - Shorts - gul Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMango ROMA - Tygbyxor - royal blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Produkt Outdoorjacka - navy Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mustang 2-PACK V-NECK - T-shirt - bas - general vit Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Napapijri Luvtröja - blå marine Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen New Balance ACCELERATE - Funktionströja - svart HerrkläderNew Look CHEVRON TAPE TEE - T-shirt med print - svart HerrkläderNike Performance 3 PACK - Träningssockor - olive svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Performance COURT ESSENTIALS - Ankelsockor - teal tint light carbon Träningskläder.