INDICODE JEANS Jeans slim fit - svart Herrkläder Jack & Jones T-shirt - bas - tango röd Herrkläder

Nike Performance PANT TAPER - Träningsbyxor - olive canvas svart Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jack & Jones T-shirt med print - dark blå Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jack & Jones T-shirt med print - maritime blå HerrkläderTwitterJack & Jones T-shirt med print - gul Herrkläder och Jack & Jones Vindjacka - nautical blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance SQUAD CREW - Träningssockor - svart anthracite vit Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Performance Träningsjacka - vit svart Herrkläder

James Perse CREW LIGHTWEIGHT - T-shirt - bas - deep Herrkläder

Nike Sportswear CLUB - Träningsbyxor - svart vit Herrkläder

Jan Vanderstorm ELBERG - Piké - grå Herrkläder

Nike Sportswear HOODIE - Huvtröja med dragkedja - svart regency lila vit Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jan Vanderstorm GUNNAR - Jeans straight leg - grön HerrkläderJan Vanderstorm NANTE - T-shirt med print - svart HerrkläderJan Vanderstorm TERRACNE - Långärmad tröja - blå Herrkläder och Jockey Boxershorts - shirting blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Joma BRAMA - Långärmad tröja - röd Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jordan ICON TEE - T-shirt med print - svart vit Träningskläder

Nike Sportswear TEE JUST DO IT - T-shirt med print - grå heather Herrkläder

Obey Clothing EASY PANT - Tygbyxor - khaki Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

OLYMP Luxor Kostymskjorta - vit Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jordan JUMPMAN AIR TEE - T-shirt - bas - night maroon Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Only & Sons ONSCAM ENTRY - Shorts - olive night Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jordan Linne - svart vit TräningskläderJordan TEE grönICAL - T-shirt med print - vit gym röd HerrkläderKappa DODO - Sweatshirt - navy Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY Play ONPZOLA BURN OUT SHORT TEE - T-shirt med print - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lacoste Sport Piké - röd Träningskläder

Patagonia TECHFACE - Fleecejacka - fire Träningskläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lacoste Sport kvinnor TENNIS - Huvtröja med dragkedja - navy blå neottia Bra att bära bekvämt Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Lee CARPENTER - Jeansshorts - tan Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLee WESTERN - Skjorta - blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Piazza Italia LACCIUO - Träningsbyxor - grå melange Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Mammut SEILE kvinnor - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Mango DOTTYH-H - Skjorta - röd Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Mango PARröd - Skjorta - svart HerrkläderMarc O'Polo 2 PACK SWEN - Strumpor - grå light grå HerrkläderMarc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - garden grön Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER - Piké - svart Herrkläder.