DKNY HIGH WAIST LOGO - Tights - neon gul Bra att bära bekvämt Träningskläder Kappa EDWIN - Sweatshirt - grå melange Herrkläder

Russell Athletic Eagle R CARLIN EAGLE HOODY - Luvtröja - grå Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kappa EMANUEL - T-shirt med print - svart Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kappa ESTHER - Träningsbyxor - svart Bra att bära bekvämt TräningskläderTwitterKappa VEGAS - Surfshorts - navy Herrkläder och Kempa CORE 2.0 MODERN PANTS - Träningsbyxor - svart Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Salewa AGNER TANK INNERBRA - Linne - röd röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Scotch & Soda STUART CLASSIC GARMENT DYED - Tygbyxor - moon stone Herrkläder

KIOMI Träningsbyxor - mottled light grå Herrkläder

Selected Homme SLIM FIT - Skjorta - dark sapphire Herrkläder

Kronstadt DEAN - Skjorta - navy Herrkläder

Springfield BASICA - Bomberjacka - gröns Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen K-Way JEAN MARCO LOGO - Luvtröja - light grå melange HerrkläderLacoste LIVE T-shirt med print - svart methylene HerrkläderLacoste Sport Funktionströja - light grå Herrkläder och Lacoste Sport TENNIS SKIRT - Sportkjol - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lacoste T-shirt med print - napolitan gul Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lotto SMART PANTS - Träningsbyxor - navy blå Träningskläder

Superdry ECHO QUILT PUFFER - Vinterjacka - ochre Herrkläder

Superdry SPORT BLOCKER - Vindjacka - röd Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

The North Face APEX FLEX GTX 2.0 - Hardshelljacka - fiery röd svart Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, Luhta LEENA - Outdoorjacka - dunkelblå Bra att bära bekvämt Träningskläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

The North Face röd BOX TEE - T-shirt med print - svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lyle & Scott Sweatshirt - true svart HerrkläderMammut HIKING SHORTS kvinnor - Träningsshorts - beige Bra att bära bekvämt TräningskläderMarc O'Polo BAND COLLAR LONG SLEEVE WELT POCKET - Skjorta - total eclipse Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance ACE SHORT - Träningsshorts - active fuchsia active fuchsia Träningskläder

Topman TROUSERS - Tygbyxor - char Herrkläder

Vans CHECKERBOARD CREW - Strumpor - svart charcoal Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Performance DRY CREW UTILITY CORE - Sweatshirt - charcoal heathr svart svart Herrkläder

Wrangler grönSBguld - Jeans straight leg - blå denim Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Performance DRY PANT TAPER - Träningsbyxor - club guld svart Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Performance DRY TAPEröd PANT - Träningsbyxor - mineral spruce svart Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Performance FC BARCELONA TEE LARGE - Klubbkläder - deep royal blå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

8848 Altitude WISSNER - T-shirt med print - rosa Träningskläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance WARM UP JACKET - Träningsjacka - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Sportswear CLUB HOODIE - Luvtröja - gul pulse vit Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Sportswear TECH FULLZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - svart HerrkläderODLO CREW NECK MILLENNIUM - T-shirt - bas - blå melange TräningskläderOnly & Sons ONSBASIC CREW NECK - Sweatshirt - forest night Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Only & Sons ONSRAGLAN - Sweatshirt - light grå melange Herrkläder.