Haglöfs FUSE - Friluftsbyxor - slate Herrkläder Jack & Jones Kostymbyxor - svart Herrkläder

Nike Performance DRY - Funktionströja - svart vit Träningskläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jack & Jones KURZARM - Skjorta - cloud dancer Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jack & Jones Långärmad tröja - mood indigo melange HerrkläderTwitterJack & Jones Luvtröja - dark blå Herrkläder och Jack & Jones Luvtröja - royal blå Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance DRY BLADE - T-shirt - bas - lucid grön Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Performance DRY PANT GYM - Träningsbyxor - svart svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jack & Jones PREMIUM JPRLOGO - Skjorta - navy blazer Herrkläder

Nike Performance DRY TEE BAR - T-shirt med print - club guld ale brun Träningskläder

Jack & Jones PREMIUM JPRSUMMER - T-shirt med print - vit Herrkläder

Nike Performance FC BARCELONA DRY SUIT - Klubbkläder - equator blå vivid sky coastal blå Träningskläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack & Jones PREMIUM Långärmad tröja - vit pepper HerrkläderJack & Jones PREMIUM Piké - indigo HerrkläderJack & Jones PREMIUM Skjorta - dark navy Herrkläder och Jack & Jones PREMIUM SLIM FIT - T-shirt - bas - chocolate truffle Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones PREMIUM Sweatshirt - navy Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones Sweatshirt - off-vit Herrkläder

Nike Performance INDY LIGHT BRA - Sport-bh - svart vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

Nike Performance PRINT BRA - Sport-bh - svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Performance TANK ALL OVER PLUS - Funktionströja - indigo force svart Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones T-shirt med print - beige Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Performance VOLLEY - Surfshorts - grön abyss Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jack & Jones Tunn jacka - cloud dancer HerrkläderJack Wolfskin STORMY POINT JACKET - Regnjacka - svart TräningskläderJAKO MANCHESTER 2.0 - Träningsshorts - royal Träningskläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Sportswear TEE - Långärmad tröja - dark grå vit Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Jordan JUMPMAN FLIGHT POOLSIDE - Surfshorts - light blå fury university guld Träningskläder

Nudie Jeans DANIEL - T-shirt med print - svart Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jordan TEE grönICAL - T-shirt med print - svart gym röd Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kappa EIKE - Träningsbyxor - svart Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKappa TAINO - Luvtröja - navy Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Only & Sons ONSFARRELL - Träningsbyxor - svart Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lacoste Sport TENNIS - Funktionströja - neottia svart svart Träningskläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lacoste T-shirt med print - navy blå grön Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lee Skjorta - vit HerrkläderLimited Sports SALOME - T-shirt - bas - ortensia blå Bra att bära bekvämt TräningskläderLiquor N Poker MUSCLE CANDY STRIPE - T-shirt med print - lilac lime Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lyle & Scott ATTAQUER - T-shirt med print - bright lila Träningskläder.