Fila TONY - Piké - peacoat blå   vit   fila röd Träningskläder Jack & Jones JCOLEON - Luvtröja - classic blå Herrkläder

Massimo Dutti Stickad tröja - blå Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Jack & Jones JCOMICK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Jack & Jones JCOMULTI QUILTED JACKET - Outdoorjacka - dark blå TräningskläderTwitterJack & Jones JCOPETE - Tunn jacka - sky captain Herrkläder och Jack & Jones JCOSADI HOOD - Luvtröja - maritime blå cloud dancer Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Minimum DELTA - T-shirt - bas - svart Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Mustang 2-PACK V-NECK - T-shirt - bas - general vit Herrkläder

Jack & Jones JJECORP LOGO HOOD - Luvtröja - navy blazer Herrkläder

Napapijri SENOS LS - Långärmad tröja - svart Herrkläder

Jack & Jones JJEHOLMEN ZIP HOOD PLUS - Huvtröja med dragkedja - light grå melange Herrkläder

New Look CHEST PRINT VEST - Linne - dark burgundy Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jack & Jones JJELOGO PLUS ESSENTIALS - T-shirt med print - navy blazer HerrkläderJack & Jones JJEPOCKET TEE O-NECK ESSENTIALS - T-shirt - bas - olive night HerrkläderJack & Jones JJEUNION CREW NECK ESSENTIALS - Stickad tröja - mottled light grå Herrkläder och Jack & Jones JJI CALI SWIM FRUIT PRINT - Surfshorts - petit four Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jack & Jones JJICLEAN - Shorts - blå Herrkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones JORTRAND TEE CREW NECK - T-shirt med print - svart Herrkläder

Nike Performance ARTIST DFC GRAPHIC NATHAN BELL - T-shirt med print - svart Träningskläder

Nike Performance DRY - T-shirt med print - half blå photo blå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Performance DRY CUSH CREW 3 PACK - Träningssockor - vit grå svart Träningskläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones Kostymskjorta - grön Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Performance DRY SUIT - Träningsset - svart Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jack & Jones Luvtröja - guld Fusion HerrkläderJack & Jones Piké - light grå HerrkläderJack & Jones PREMIUM JJESUMMER BAND - Skjorta - arctic Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance HYPERFLORA SHORT 3INCH - Tights - vit vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Jack & Jones T-shirt med print - navy blazer Herrkläder

Nike Performance PANT TAPER - Träningsbyxor - olive canvas svart Träningskläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jack Wolfskin RIVERLAND JACKET - Träningsjacka - midnight blå Bra att bära bekvämt Träningskläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en JAKO STRIKER - Fleecejacka - marine vit Träningskläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJan Vanderstorm DOPPELPACK - T-shirt - bas - grå Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance VOLLEY - Surfshorts - orange pulse Herrkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jordan Linne - gym röd vit vit Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av K1X PLAYGROUND - Träningsbyxor - light grå heather Träningskläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kappa SERTUM - Sweatshirt - grå melange HerrkläderKent & Curwen rosa ICON - T-shirt med print - grå HerrkläderKings Will Dream NOTRE DISTRESSED - Jeansshorts - svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Knowledge Cotton Apparel BASIC FIT O-NECK - T-shirt - bas - insigna blå melange Herrkläder.