Emporio Armani T-shirt med print - dark blå Herrkläder Isaac Dewhirst FASHION PLAIN JACKET SLIM FIT - Kavaj - svart Herrkläder

Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - dusky lilac Herrkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

IZOD POPLIN STRETCH - Skjorta - american dream Herrkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen IZOD Skjorta - little boy HerrkläderTwitterJ.CREW CASH CREW - Stickad tröja - svart Herrkläder och J.CREW MENS STRETCH OXFORD SLIM FIT - Skjorta - vit Herrkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lyle & Scott Shorts - khaki Herrkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Mammut SEILE kvinnor - T-shirt med print - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder

J.LINDEBERG ICONIC SCHOELLER - Tygbyxor - vit Träningskläder

Mango HARRISON-I - Skjorta - beige Herrkläder

J.LINDEBERG LYLE TRUE MERINO - Stickad tröja - svart Herrkläder

Marc O'Polo 2 PACK SWEN - Strumpor - svart Herrkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen J.LINDEBERG M TOUR TECH REG TX - Piké - vit TräningskläderJ.LINDEBERG NOLANS - Stickad tröja - dark röd TräningskläderJ.LINDEBERG PIQUE - Piké - blå Herrkläder och J.LINDEBERG SOFT COMPRESSION - Funktionströja - svart Träningskläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det J.LINDEBERG TOUR TECH SLIM - Piké - vit Bra att bära bekvämt Träningskläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jack & Jones JCOFIELD TEE CREW NECK - T-shirt med print - maritime blå Herrkläder

Massimo Dutti IM REGULAR-FIT - Skjorta - vit Herrkläder

Massimo Dutti T-shirt med print - dark blå Herrkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Minimum REISWOOD - Stickad tröja - tigers eye melange Herrkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Jack & Jones JCOMALAGA - Träningsshorts - light grå melange Herrkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Mustang WASHINGTON - Jeans straight leg - dark Herrkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Jack & Jones JCOPOSTMALONE - Luvtröja - svart HerrkläderJack & Jones JCOTONY - Linne - maritime blå HerrkläderJack & Jones JJEBAS - T-shirt - bas - svart Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance ACADEMY18 - Regnjacka - svart svart vit Herrkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Jack & Jones Långärmad tröja - vit Herrkläder

Nike Performance DRY - Funktionströja - vit svart Herrkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Jack & Jones Piké - indigo Herrkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Jack & Jones PREMIUM JPRCALEB TEE CREW NECK - T-shirt med print - estate blå Herrkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJack & Jones PREMIUM JPRSEBASTIAN GRANDDAD - Långärmad tröja - sassafras melange Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance DRY SUIT - Träningsset - obsidian vit Träningskläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jack & Jones Tunn jacka - maritime blå Herrkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av JAKO ACTIVE - Träningsbyxor - svart neongul Herrkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen James Perse CREW LIGHTWEIGHT - T-shirt - bas - vit HerrkläderJan Vanderstorm LACI - Linne - grön HerrkläderJockey Morgonrock - navy Herrkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det JOOP 2-PACK - T-shirt - bas - vit Herrkläder.