Lacoste STORDA skor brun offvit Populära herrskor Mint&berry Stövletter tan Mode Dam skor

svartE LINE WOOD Sportiga snörskor grå Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mint&berry tåsandaler vit Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mis Pepas Sandaler brun Mode Dam skorTwitterMiss Selfridge Flatform skor med guldfärgade remmar och Miss Selfridge Ormskinnsmönstrade tofflor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ODD MOLLY city hike espadrillo Espadriller

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Office ANGIE Ankelboots svart Mode Dam skor

Missguided silverfärgade barely there sandaler med klack endast hos

Office MEXICO Slip ins svart Mode Dam skor

Mizuno WAVE HURRICANE 3 Indoorskor blå mirage fiery coral svart Mode Dam skor

Onitsuka Tiger MEXICO 66 skor vit Populära herrskor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen MJUS Ballerinaskor space Mode Dam skorMoheda Toffeln LINA Clogs röd Mode Dam skorMonki Svarta prickiga flatform skor och Monki RUBY BOOT Stövletter lila Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Morris Espadrillos Alaine Blå Dam.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Musse & Cloud ISADORA Clogs svart Mode Dam skor

ONLY skor ONLMATHILDA TOE SPLIT tåsandaler rosa guld Mode Dam skor

Palladium PALLAPHOENIX FLAME skor svart Populära herrskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Pantofola d`guld MILITO skor tortoise shell Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Mustang Platåsandaletter kastanie Mode Dam skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pavement Silke Högklackade skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Mustang skor ice grå Populära herrskorMyMo Slip ins svart Mode Dam skorNative FITZSIMMONS TREKLITE Snörstövletter regatta blå shell vit onyx svart Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pier One Svarta chelseaboots i skinn

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Balance WL373 skor navy Mode Dam skor

Pier One Mockasiner dark blå Populära herrskor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Balance WLAZRSG2 Sportskor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en New Balance WXCRS Sportskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNew Look Khakifärgade loafers med två ringar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pier One tåsandaler rosa Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger New Look Sandaler med skaft brun Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av New Look TORRENTIAL Klassiska pumps light blå Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen New Look Wide Fit WIDE FIT ERIN Klassiska stövletter bright röd Mode Dam skorNew Look Wide Fit WIDE FIT POTTER Sandaletter oatmeal Mode Dam skorNicce Vita tofflor med logga och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Air Max 720 rosa och blå skor.