Xti Sandals röda Skor Online Marco Tozzi FLAMENCO Peeptoes rosa metallic Mode Dam skor

Nike Running Vapormax 19 Roséguldfärgade träningsskor i mesh

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Marco Tozzi Platåpumps navy Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Marco Tozzi Platåsandaletter taupe Mode Dam skorTwitterMarco Tozzi Pumps med kilklack candy Mode Dam skor och Marco Tozzi Sandaler platinum Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike SB STEFAN JANOSKI MAX skor light cream brun vit Populära herrskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Sportswear AIR MAX 1 skor light grå Populära herrskor

Marstrand ORIGINAL 3 EYE Båtskor

Nike Sportswear AIR VAPORMAX PLUS skor svart vit Populära herrskor

Matt & Nat ELYSA VEGAN Sandaler svart Mode Dam skor

Nike Sportswear DELFINE skor vit ghost aqua light brun Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Merrell Bare Access Flex 2 High Rise SportskorMerrell Hikingskor Siren Hex Q2 E mesh Blå DamMerrell Moab Vent Sportskor och Merrell TERRAN LATTICE II Vandringssandaler fuchsia Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mexx CAMILA Slip ins vit Mode Dam skor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Mint&berry Slip ins röd Mode Dam skor

Nike Sportswear ZOOM 2K skor vit svart Populära herrskor

NOTABENE Raja Högklackade skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

ODD MOLLY speed up slip in skor skor

Jag har redan satt upp plattformen, Mint&berry tåsandaler cognac Mode Dam skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Office HALLIE Sandaletter med kilklack nude rosa guld Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Miss Selfridge Korallfärgade sandaler med klack och remmarMiss Selfridge ANNA Ankelboots svart Mode Dam skorMiss Selfridge LOAFER Slip ins nude Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ONLY skor ONLBLONDIE Ballerinaskor med slingback svart Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Mustang skor blå Populära herrskor

Palladium OUTDOORSY STRAP Sandaler star vit Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par MyMo Pumps blå Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Native JEFFERSON 2.0 LITEKNIT skor shell vit Populära herrskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNew Balance 220 orange skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pavement SKYLER Sandaletter med kilklack tan Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger New Balance WL520 skor marblehead Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av New Balance WS247TI skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen New Look Grå grova platta boots med snörningNew Look Röda lackade sandaler med blockklackNew Look Svarta sandaler med 2 delad låg klack och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Look BEQUIN Klassiska stövletter multicolour Mode Dam skor.