WeSC Edmond E106530 Raw Selvage blåa Skor Online Lauren Ralph Lauren Destini Leather Espadrille Espadriller

New Look DOUG Stövletter mid grå Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Lauren Ralph Lauren GLENNIE Ballerinaskor svart Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Hollie Espadrille EspadrillerTwitterLauren Ralph Lauren KIDSUEDE SPRSFTLTHR LEE PM DRS Pumps och Lauren Ralph Lauren NALAINE tåsandaler deep saddle tan Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Look MARKED skor dark khaki Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

New Look Sandaler med skaft brun Mode Dam skor

Le Temps Des Cerises GABY Platåsandaletter svart Mode Dam skor

New Look Wide Fit Sandaler med blockklack

LEMON JELLY NEON Badsandaler svart Mode Dam skor

New Look Wide Fit WIDE FIT POTTER Sandaletter svart Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Les Tropéziennes par M Belarbi BATRESS Sandaler guld Mode Dam skorLes Tropéziennes par M Belarbi HELINA Sandaler vit Mode Dam skorLindbergh High boot Stövlar & Kängor och L'INTERVALLE TEEVA Klassiska pumps lila Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lloyd ASPEN skor gul offvit Populära herrskor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Lost Ink Wide Fit FLAT WITH V CUT Ankelboots grå Mode Dam skor

Nike Air Force 1 '07 LV8 hi tops Flax träningsskor i mellanbrun 882096 200

Nike Kawa Svarta sliders med swoosh logga

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Performance AIR MAX INFURIATE 2 MID Indoorskor vit svart pure platinum Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Lotto BREEZE Neutrala löparskor cherub rosa strawberry rosa Mode Dam skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Performance DOWNSHIFTER 8 Neutrala löparskor svart Populära herrskor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lowa RENEGADE GTX Hikingskor tiefsvart Populära herrskorLyle & Scott Cooper skorMadden by Steve Madden DOON Eleganta snörskor cognac Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance RENEW ARENA Neutrala löparskor svart anthracite Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Marco Tozzi Pumps svart metallic Mode Dam skor

Nike Running VaporMax 2019 Multifärgade träningsskor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Marco Tozzi Slip ins fuxia Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Maria Mare Sandaler espejo silver mivi silver Mode Dam skor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMatinique New Gibson skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Sportswear AIR MAX 95 ESSENTIAL skor outdoor grön sail fir vintage lichen Populära herrskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Miss Selfridge Leopardmönstrade espadriller med kilklack och knytband runt vristen.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Miss Selfridge FREESIA Slip ins svart Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Missguided Svarta krokodilmönstrade sandaler med blockklack och snörningMoheda Toffeln EMMA Clogs mustard Mode Dam skorMonki TILDA Sandaler beige Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mtng Ankelboots natural Mode Dam skor.