Viking Freya svart Olive gråa Skor Online Kurt Geiger London GRANVILLE Eleganta snörskor tan Populära herrskor

New Balance ML574 skor dark navy Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kurt Geiger London LEXINGTON skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kurt Geiger London MASON tåsandaler guld Mode Dam skorTwitterKurt Geiger London PALERMO Slip ins navy Populära herrskor och Kurt Geiger London RICKY Sandaler

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance Neutrala löparskor svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

New Balance WL520 skor marblehead Mode Dam skor

Lacoste Lerond Marinblå skor i läder med rand i sidan

New Balance ZANTE PURSUIT Neutrala löparskor svart Mode Dam skor

Lacoste Badsandaler Croco Slide 119 Vit Dam

New Look Röda grova boots med i klack i blandade material

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lacoste CHAYMON skor dark brun Populära herrskorLacoste CROCO SLIDE Slip ins navy Populära herrskorLacoste JOUER Slip ins navy light brun Populära herrskor och Lacoste MARICE Slip ins vit Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lacoste skor CARNABY EVO 118 1 skor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Laura Biagiotti Sandaletter navy Mode Dam skor

New Look Wide Fit Guldfärgade vävda sandaler med platt sula

New Look FIESTA Slip ins svart Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

New Look ORIGIN Sandaler guld Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Lauren Ralph Lauren Emmalee Suede Sandal Högklackade skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

New Look SUZANNE Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Leather Slingback Heel PumpsLauren Ralph Lauren SUPER SOFT RIA Slip ins svart Mode Dam skorLazamani tåsandaler fuxia Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nicce JOEY Slip ins vit Populära herrskor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Lottusse Slip ins lavage stone Populära herrskor

Nike Cortez Vita skor i läder med röd swoosh logga

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Lyle & Scott Wallace Vita tofflor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Madden by Steve Madden MIKEY skor nubuck Populära herrskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMadden Girl PEACHEES Sandaletter svart Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Performance DOWNSHIFTER 8 Neutrala löparskor pure platinum habasvart röd svart vit Populära herrskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Marco Tozzi Sandaler dune Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Marco Tozzi Snörstövletter cognac Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Marstrand PLAIN DRIVING LOAFER SDE BusinessMerrell Hikingskor walkingskor MOAB 2 GTX Svart HerrMerrell Terran Lattice II Slate Sandaler och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mexx CIRSTEN skor taupe Mode Dam skor.