Vagabond Lea 4138 201 20 svart gråa Skor Online Whyröd Sable Tractor svart svarta Skor Online

Mint&berry Ballerinaskor marino Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Wildflower Ahura svart svarta Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Wildflower Antonella vit vita Skor OnlineTwitterWildflower Astypalaia 06 svart svarta Skor Online och Wildflower Botas Waterproof svart svarta Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mint&berry Sandaletter guld Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Miss Selfridge Leopardmönstrade espadriller med kilklack och knytband runt vristen

Wildflower Flekkefjord Lady 01 vit rosa Skor Online

Miss Selfridge SKYLAR Sandaletter tan Mode Dam skor

Wildflower Gradie svart gråa Skor Online

Moheda Toffeln EMMA Clogs bordeaux Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Wildflower Ima vit gråa Skor OnlineWildflower Kacia svart gråa Skor OnlineWildflower Kyrene Dk brun lila Skor Online och Wildflower Luciana rosa bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Wildflower Moria svart svarta Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Wonders A 6101 Sauvage svart svarta Skor Online

Morris Lady Lady Suede skor skor

Mtng Platåstövletter nude Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Musse & Cloud LEONA Sandaler gul Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Wonders Incas svart svart gråa Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

NA KD AERO skor vit metallic Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Wrangler Carson Hi svart svarta Skor OnlineWrangler Fire Chelsea svart svarta Skor OnlineWrangler Spike Chelsea svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance CW997 skor arctic fox Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kurt Geiger London MONA tåsandaler guld Mode Dam skor

New Balance ML574 skor egg grå Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par La Sportiva AKASHA Löparskor terräng svart gul Populära herrskor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en LAB Pumps tibet marine Mode Dam skor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLacoste Partner Vita skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance WR996 skor sea salt Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lauren Ralph Lauren Leather Slip On skor skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Lazamani Sandaletter med kilklack cognac Mode Dam skor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Le Temps Des Cerises GABY Platåsandaletter guld Mode Dam skorLes Tropéziennes par M Belarbi HANANO Sandaler tan Mode Dam skorLipsy Leopardmönstrade ballerinaskor med rosatt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lloyd MASSIMO Eleganta snörskor svart Populära herrskor.