Skechers 12757 CHAR CHAR blåa Skor Online Steve Madden Bryanne rosa lila Skor Online

The North Face Mcmurdo Boot Spun brun Surf bruna Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Steve Madden Decaf svart svarta Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Steve Madden Empire rosa bruna Skor OnlineTwitterSteve Madden Grace Slipper svart lila Skor Online och Steve Madden Isaac svart Micro svarta Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

The North Face W Ultra Tr III Ashesofrosasgrå tnfvit gråa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Think Denk svart gråa Skor Online

Stonz Stonz Trek grå svart gråa Skor Online

Tiger of Sweden Brandy 3 svart svarta Skor Online

Sugarfree skor Hanne Cream bruna Skor Online

Tiger of Sweden John 14 050 svart svarta Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Sugarfree skor Tyra blåa Skor OnlineSuperdry Superdry Glitter Pool Slide svart silver Glitter gråa Skor OnlineSuperfit Bella vit Multi vita Skor Online och Superfit Bully Ocean Kombi blåa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superfit Culusuk Gore Tex® 5 00167 00 svart Multi svarta Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Superfit Korkis Metallic silver bruna Skor Online

Tiger of Sweden Xero Nude rosa beige Skor Online

Tretorn Bo Winter svart gråa Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Tretorn Nord 2.0 010 svart svarta Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, Superfit LUKE GORE TEX® Ocean kombi blåa Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tretorn Wings Neo svart svarta Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Superfit Maya Water bruna Skor OnlineSuperfit Moppy GORE TEX® SURROUND® lila Kombi lila Skor OnlineSuperfit Saturnus Ocean blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ulle Ulle Original grå gråa Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Svea Anna High Suede Navy blåa Skor Online

Unisa NAKAN_TO_AG Moka gråa Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Svea Billie Light grå gråa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Svea Eskilstuna 1 SV550563W rosa rosa Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSvea Smögen 51 Navy blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vagabond 4264 301 27 Salvatore 27 Cognac bruna Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tamaris 1 1 22421 22 003 svart Leather gråa Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tamaris 1 1 23671 36 622 Lt. rosa Lt. rosa vita Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Tamaris 1 1 25045 37 001 svart svarta Skor OnlineTamaris 1 1 25332 27 001 svart gråa Skor OnlineTamaris 1 1 25520 29 001 svart gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tamaris 1 1 28009 38 521 rosa beige Skor Online.