Tretorn Eva Classic Burgundy lila Skor Online Vans UA Classic Slip On Platform (Embossed) svart vit svarta Skor Online

Lost Ink CARLI BASIC COURT skor Klassiska pumps light grå Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vans Ua Classic Slip on Sky Captain snow vit blåa Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans Ua Era 59 Vintage Indigo rococco röd gråa Skor OnlineTwitterVans UA Iso 1.5 svart svarta Skor Online och Vans UA Iso 1.5 True vit vita Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lost Ink RUBY SLING KITTEN Sandaler svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lowa RENEGADE GTX MID Hikingskor anthrazit stahlblå Populära herrskor

Vans UY Authentic blå true vit blåa Skor Online

Madden by Steve Madden PUNTE Sportiga snörskor cognac Populära herrskor

Vero Moda Ane skor Peach Whip rosa Skor Online

Magic Bodyfashion Princess Heels Tillbehör

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vero Moda Vmastrid Leather Boot svart svarta Skor OnlineVia Vai Hawkins Havanna Ebony bruna Skor OnlineVibram Fivefingers V Run Oyster gråa Skor Online och Viking Amber Gtx Darkgrå lila Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Viking Asak Gtx Cerise rosa rosa Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Viking Impulse II Gore Tex® M svart Pewter svarta Skor Online

Mango Leather cowboy ankle boots Stövlar

Marc O'Polo Footwear Borax 2A Sandaler

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Marco Tozzi Ballerinaskor light blå metallic Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Viking Jolly Winter gul orangea Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Marco Tozzi Slip ins rosa Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Viking Maur GTX Navy blåa Skor OnlineViking Noble Navy blåa Skor OnlineViking Quarter III Leather GTX svart Pewter svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Merrell Terran Post II Dusty Olive Sandaler

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Wildflower Arroya svart svarta Skor Online

Mint&berry Ballerinaskor svart Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Wildflower Capricorn svart bruna Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Wildflower Donata svart svarta Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterWildflower Giggle vit vita Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Miss Selfridge CONNIE Klassiska pumps mustard Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Wrangler Carson Hi svart svarta Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Wrangler Imperial Chan Beige Canvas bruna Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Xti 27717 Taupe bruna Skor OnlineXti 30684 svart svarta Skor OnlineXti 35012 grå gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Xti 46725 svart bruna Skor Online.