The North Face W Ulta Mt Griffin grå Glo rosa gråa Skor Online Vagabond Mila 4016 188 20 svart svarta Skor Online

Lacoste SIDELINE skor vit Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Vagabond Natalia 4108 201 20 svart svarta Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vagabond Noor 4136 240 20 svart svarta Skor OnlineTwitterVagabond Olivia 4217 040 20 svart svarta Skor Online och Vagabond Peggy 4544 280 64 Dk blå blåa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Laura Biagiotti Espadrillos svart Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lauren Ralph Lauren Leather Slip On skor skor

Vagabond Zoe 4121 001 50 Mint gråa Skor Online

Le Coq Sportif ARTHUR ASHE skor

Vagabond Zoe 4326 340 24 Salt gråa Skor Online

Les Tropéziennes par M Belarbi HANANO Sandaler svart irise Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vans (Retro Sport) gunmetal UA Old Skool gråa Skor OnlineVans Authentic Decon svart vit de vit svarta Skor OnlineVans Classic Slip On (Stripes) Navy gråa Skor Online och Vans Iso 1.5 (Butterfly) vit vit vita Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vans K Authentic röd True vit röda Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Vans UA Classic Slip On (Moto Leather) svart vit Skor Online

Lloyd DANE Eleganta snörskor svart Populära herrskor

Lost Ink CASSIDY SLINGBACK KITTEN HEEL skor Pumps fuchsia Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lost Ink Wide Fit WIDE FIT JAXX COURT CHOP OUT Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Vans Ua Classic Slip on Platform svart svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lyle & Scott Massie skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Vans UA Iso 1.5 classic vit french blå blåa Skor OnlineVans UA Old Skool Dress blås True vit blåa Skor OnlineVans Ua Sk8 hi Corsair true vit turkosa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Mango Braided skor Platta skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Viking Lady Chukka svart svarta Skor Online

Marc O'Polo Espadrillos rosa Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Viking Noble svart svarta Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Viking Regn Plum vit lila Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterViking Seim Gtx Denim lime blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Marco Tozzi skor svart metallic Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Wildflower Barsia svart svarta Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Wildflower Como svart gråa Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Wildflower Flora 06 svart bruna Skor OnlineWildflower John brun bruna Skor OnlineWildflower Luck svart gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Wildflower Persh svart rosa Skor Online.