Ten Points Ella Cognac bruna Skor Online United Nude Raiko Sandal Scandinavian gråa Skor Online

Xti 48793 Jeans blåa Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

United Nude Zink Patch Lo silver Mix gråa Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen V Ave skor Repair Punched skor bruna Skor OnlineTwitterVagabond 3888 250 20 Philip svart svarta Skor Online och Vagabond 4125 180 Kasai Coral beige Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

K SWISS RINZLER skor vit navy Populära herrskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kurt Geiger London PIA JEWEL Högklackade skor

Vagabond Beatriz 4337 250 20 20 svart svarta Skor Online

LAB Sandaletter vit babylon Mode Dam skor

Vagabond Camille Toffee beige Skor Online

Lacoste CROCO SLIDE Badsandaler vit Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Vagabond Cary 4620 001 20 svart gråa Skor OnlineVagabond Cintia 4120 239 20 svart svarta Skor OnlineVagabond Daisy 4609 040 20 svart svarta Skor Online och Vagabond Emra 4310 040 08 08 Warm Beige bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vagabond Grace 3928 401 01 vit vita Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Vagabond Marja 4013 401 20 svart gråa Skor Online

Lacoste skor CARNABY EVO BL 1 SMA skor

Lacoste skor Explorateur Classic Svart Herr

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lauren Ralph Lauren Becka Leather Loafer Platta skor

Jag har redan satt upp plattformen, Vagabond Mya 4619 001 20 svart svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Lazamani Sandaler guld Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Vagabond Paul 4183 201 01 vit vita Skor OnlineVagabond rosa vit vita Skor OnlineVagabond Serena 4329 040 59 59 Milkshake gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lipsy Sandaler med klack och elastisk rem

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Vans Ua Era 59 Yacht Club vit multi gråa Skor Online

Lost Ink CARLI BASIC COURT skor Klassiska pumps lime Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Vans Ua Old Skool Desert Sage true vit gråa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vans UA SK8 Hi MTE (MTE) svart night svarta Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVans WM UltraRange Rapidweld svart vit svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lyle & Scott McKenzie skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Viking Maur GTX Taupe gråa Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Viking Ondur Gtx svart Charcoal gråa Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Viking Seilas rosa lila Skor OnlineViking Terminator Gore Tex® Plum Dark rosa lila Skor OnlineViking Veil Navy Royal blå blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vincent Anna rosa Skor Online.