Superga Macramew Navy blåa Skor Online Ten Points Josy 470001 Cognac bruna Skor Online

Viking Elk Hunter grön svart svarta Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Ten Points Kira 743061 brun bruna Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Ten Points Lily 479021 svart svarta Skor OnlineTwitterTen Points Loke 138003 Rust bruna Skor Online och Ten Points Madeleine gul beige Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Viking Hobbit lilac vit gråa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Viking Maur GTX Taupe gråa Skor Online

Ten Points Pandora 124001 svart gråa Skor Online

Viking Rim Mid kds svart vit svarta Skor Online

Ten Points Pandora 124010 Cognac röda Skor Online

Viking Tana 2 Vel Gtx svart orange svarta Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Ten Points Pandora brun bruna Skor OnlineTen Points Patricia blå gråa Skor OnlineTen Points Sara 509003 svart svarta Skor Online och Teva C Hurricane 2 Mad Waves blå turkosa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Teva Original Universal Floral lila Wine Floral svarta Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

The North Face Woherrar Cadman Moc Knit Tnf svart tnf svart svarta Skor Online

Viking Viking Yr svart svarta Skor Online

VT Collection VTL1528 röda Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Whyröd Luisa High Suede svart svarta Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, The vit Brand Feathers svart svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Wildflower Carlos II Navy bruna Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Think Denk svart gråa Skor OnlineThink Zega Oliv bruna Skor OnlineTiger of Sweden Arne Z vit silver vita Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wildflower Luck Navy gråa Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tretorn Sphere Hybrid svart svarta Skor Online

Wildflower Selby svart svarta Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Tretorn Wings Low Cerise rosa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Twist & Tango Lyon Boots Rusty röd röda Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterU.S. Polo Assn Amadeus 6 Dark blå blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wrangler Icon Board Lt blå Jeans turkosa Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Vagabond 4104 108 Kaley svart brow svarta Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Vagabond Alisa 4123 085 20 svart svarta Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Vagabond Beatriz 4337 250 20 20 svart svarta Skor OnlineVagabond Christy 4459 140 08 Warm Sand bruna Skor OnlineVagabond Erin 4532 001 20 svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Vagabond Jamilla grå bruna Skor Online.