Superfit Hike svart Multi lila Skor Online Tamaris 22418 29 001 svart svarta Skor Online

Vans U Authentic vit vita Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Tamaris 22458 521 rosa lila Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Tamaris 23631 154 vit rosa Metallic vita Skor OnlineTwitterTamaris 24214 003 svart svarta Skor Online och Tamaris 24609 418 Ivory gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vans Ua Authentic Platform 2.0 svart blåa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Vans UA Iso 1.5 classic vit french blå blåa Skor Online

Tamaris 28204 24 svart Snake svarta Skor Online

Vans Ua Sk8 hi Mte (mte) Dry rosa marshmallow gråa Skor Online

Tamaris Model 28332 gråa Skor Online

Via Vai 120401 blåa Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Ted Baker Cepap 2 Iguazu svart svarta Skor OnlineTed Baker Poppy D bruna Skor OnlineTen Points 122001 Pandora 703 Darkblå blåa Skor Online och Ten Points 382003 New Carol 101 svart gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ten Points Amanda 230003 svart gråa Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Ten Points Johanna Bordeaux bruna Skor Online

Viking Bergen svart Lime gråa Skor Online

Viking Extreme Purpur Fuxia lila Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Viking Impulse W Gore Tex® Navy Fuchsia blåa Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, Ten Points Josy 476589 svart svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Viking Noble Vinter svart gråa Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Ten Points Lord 130011 Offvit gråa Skor OnlineTen Points New Toulouse 233003 Cognac bruna Skor OnlineTen Points Pandora 120008 Olive gröna Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Viking Vemdalen Gore Tex® Plum Dark rosa rosa Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

The vit Brand Sunday svart svarta Skor Online

Vincent Sven svart svarta Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Think Zega Ivory kombi bruna Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tiger of Sweden Bonnist svart gråa Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTiger of Sweden Fordwic vit vita Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wildflower Cavona vit silver gråa Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tretorn Tie Break Leather Snow vit vita Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Twin Set skor Suede blåa Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Twist & Tango Twiggy Boots svart stud svarta Skor OnlineU.S. Polo Assn Mia svart svarta Skor OnlineUlle Ulle Original grå bruna Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Unisa Idra svart svarta Skor Online.