Sneaky Steve H1527 Cave brun bruna Skor Online Svea Åmål 15 brun 20 bruna Skor Online

Unisa Nabila Ballet beige Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Svea Amanda Knot Espandrillo blåsh lila Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Svea Anna High Suede Light brun bruna Skor OnlineTwitterSvea Arboga 2 svart lila Skor Online och Svea Arlo Two Studio grön gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

United Nude Fold Mid Ash blåa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Vagabond 4104 108 Kaley svart brow svarta Skor Online

Svea Örnsköldsvik 2 svart 10 svarta Skor Online

Vagabond Ashley W 4746 080 01 vit vita Skor Online

Svea Smögen 51 vit vita Skor Online

Vagabond Cathy 4035 350 20 svart svarta Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Svea Smögen 57 Off vit vita Skor OnlineSvea Uppsala 1 Navy blåa Skor OnlineSwedish Hasbeens Cross Debutant svart Nature Sole gråa Skor Online och Swedish Hasbeens Lacy Sandal Cognac bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Swedish Hasbeens Pearl High röd beige Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tamaris 1 1 22194 37 026 svart grå svarta Skor Online

Vagabond Grace 4228 150 14 Stone bruna Skor Online

Vagabond Kenova 4041 401 20 svart svarta Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Vagabond Marva 4141 101 27 Cognac bruna Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, Tamaris 1 1 22407 26 805 Navy blåa Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Vagabond Saide Ecru bruna Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tamaris 1 1 22418 22 805 Navy blåa Skor OnlineTamaris 1 1 22458 30 svarta Skor OnlineTamaris 1 1 24212 22 001 svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vans Iso 1.5 (Tweed Dots) svart true vit svarta Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tamaris 23724 120 Offvit Structure vita Skor Online

Vans U Classic Slip On (Emboss) röda Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Tamaris 25283 007 svart Uni svarta Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tamaris 25558 214 Antracite Comb svarta Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTamaris 29612 192 Champagne Met beige Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vans Ua Old Skool Mono Bumper Cabernet vit lila Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Ten Points Lucie 429002 Natural beige Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Ten Points Pandora 120003 grön bruna Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Ten Points Pandora 124001 Dark blå blåa Skor OnlineTen Points Pandora Veg Tanned Cognac bruna Skor OnlineTeva Forge Pro Mid Event grön blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Teva Y Manate Navy blåa Skor Online.