Shepherd Piteå Stone bruna Skor Online Sneaky Steve Lomond svart svarta Skor Online

Ten Points Carina Tobacco bruna Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Sneaky Steve Marshal Lt brun Vintage Nubuck bruna Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Sneaky Steve Pitsford grå Canvas gråa Skor OnlineTwitterSneaky Steve Rusty W svart Buffalo svarta Skor Online och Sneaky Steve Shady brun Eco bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ten Points Hanna 743041 svart svarta Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Ten Points Lucie 429002 Natural beige Skor Online

Sofie Schnoor Boot Leather svart svarta Skor Online

Ten Points Pandora 121002 Rust röda Skor Online

Sofie Schnoor Slipper Blk svart bruna Skor Online

Ten Points Pandora Veg Tanned svart svarta Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Soft Comfort Allure vit vita Skor OnlineSoft Comfort Champange svart svarta Skor OnlineSoft Comfort Eder rosa rosa Skor Online och Soft Comfort Freital brun 04 bruna Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Soft Comfort Helsa Dark brun bruna Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Steve Madden Adin blåa Skor Online

Teva Sanborn Universal svart svarta Skor Online

The North Face herrar Hedgehog Hike Mid GTX Beluga grå Dark Slate blå lila Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

The North Face Woherrar Storm Strike Wp Weimaraner brun Zion orange bruna Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, Steve Madden Chopur R Pewter bruna Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tiger of Sweden Abby 04 Pattern röda Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Steve Madden Indigo Mid Heel Sandal Camel bruna Skor OnlineSteve Madden Malta guld Beige beige Skor OnlineSteve Madden Sparkie svart Leather bruna Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tiger of Sweden Svea U57278001 svart svarta Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Superfit Marley Smoke Combi gråa Skor Online

Tretorn Anna Zip svart gråa Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Superfit Mike Stone Combi gråa Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superfit Snowcat Gore tex® svart orange bruna Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSuperfit Sport5 Low Gore Tex blå grön blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tretorn Wings Neo Oak röd röda Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Svea Arlo Three Antique vit, röd Outsole vita Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Svea Charlie vit vita Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Svea Örnsköldsvik 2 svart 10 svarta Skor OnlineSvea Tranås 1 Navy mönstrade Skor OnlineSwedish Hasbeens Louise svart Nature Sole beige Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Swims Braided Lace Loafer Navy röd Alert blåa Skor Online.