New Balance MS247 skor rain cloud Populära herrskor Nike SB ZOOM STEFAN JANOSKI skor rush rosa gul Mode Dam skor

Puma TE KU LUX skor svart Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Sportswear AIR FORCE 1 '07 skor monsoon blå sail Populära herrskor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Sportswear AIR FORCE 1 '07 ESS skor aluminum vit metallic luster Mode Dam skorTwitterNike Sportswear AIR HUARACHE RUN ULTRA skor vit Populära herrskor och Nike Sportswear AIR MAX 270 skor svart laser fuchsia regency lila anthracite Populära herrskor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rag & bone RB1 Höga skor vit Populära herrskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

RAID Wide Fit Kola Svarta lårhöga stövlar med rund tå

Nike Sportswear BENASSI JDI Badsandaler whire varsity royal vit Mode Dam skor

RAID FLICK Ankelboots tan Mode Dam skor

Nike Sportswear BLAZER skor svart sail Mode Dam skor

RAID PAULINE Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Sportswear CLASSIC CORTEZ skor vit laser fuchsia laser orange Mode Dam skorNike Sportswear INTERNATIONALIST skor fir spruce fog svart rosa foam summit vit Mode Dam skorNike Sportswear KAWA SHOWER Badsandaler vit blå moon Populära herrskor och Nike Sportswear OUTBURST skor vit light brun svart Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Sportswear ZOOM 2K skor offvit obsidian university röd Populära herrskor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

ODD MOLLY pedestrian skor skor

RAID Wide Fit WIDE FIT BETHAN Sandaletter svart Mode Dam skor

RE DESIGNED NALA Tofflor & inneskor baby blå Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok ALL TERRAIN CRAZE Löparskor terräng cool shadow svart röd Populära herrskor

Jag har redan satt upp plattformen, Office Honeydew silversmyckade espadriller med kilklack, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Classic DMX SERIES 1200 skor mineral mist clear vit Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Office ALOHA Snörstövletter soft svart Mode Dam skorOffice HAIL Klassiska pumps natural Mode Dam skorOffice MAGDA Pumps svart Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Classics WORKOUT RIPPLE OG skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

PARFOIS Slip ins khaki Mode Dam skor

Reebok REEBOK QUICK MOTION skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Pavement NANNA Espadrillos beige svart Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pepe Jeans GERY skor petal Mode Dam skor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPepe Jeans TOURIST Espadrillos tan Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rieker Slip ins denim Populära herrskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Pier One Sportiga snörskor svart Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pier One Vinterstövlar cognac Populära herrskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Pinto Di blå skor vit guld Mode Dam skorPolecat Badsandal toffel Svart DamPolo Ralph Lauren Svarta stickade strumpor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polo Ralph Lauren HANFORD skor navy Populära herrskor.