Skechers Synergy NVHP turkosa Skor Online Superfit Lora Gore tex® lilac bruna Skor Online

Tretorn Aktiv Chelsea Winter svart gråa Skor Online

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superfit Lumis blåt blåa Skor Online
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Superfit Lumis Water blåa Skor OnlineTwitterSuperfit Maya Lightgrå gråa Skor Online och Superfit Merida Gore tex® grå blå gråa Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tretorn Gränna Vinter Raspberry lt rosa rosa Skor Online

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tretorn Tie Break Leather Snow vit vita Skor Online

Superfit Sport5 blå rosa blåa Skor Online

Twist & Tango Monaco Slingbacks blå Snake blåa Skor Online

Superfit Sport5 Mid Gore Tex blå blåa Skor Online

U.S. Polo Assn Maruska svart svarta Skor Online

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Superfit Starlight blå blåa Skor OnlineSuperfit Tedd Gore Tex® 5 00473 29 Terra Kombi bruna Skor OnlineSuperfit Tina rosa Multi lila Skor Online och Superga 2730 Velvet Chenille W Papavero 781 röda Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superga 2750 Lamew 916 rosa guld orangea Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Svea Alex Knot Slipper svart svarta Skor Online

Unisa Brel svart svarta Skor Online

Unisa Numar 14 Suede svarta Skor Online

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

United Nude Jacky Mid svart gråa Skor Online

Jag har redan satt upp plattformen, Svea Åmål 9 svart svarta Skor Online, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Vagabond 4228 250 20 Grace 20 svart gråa Skor Online

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Svea Arlo Three Antique vit vita Skor OnlineSvea Billie vit vita Skor OnlineSvea Eskilstuna 1 Lt grå 12 blåa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vagabond Esther 4039 001 20 svart gråa Skor Online

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tamaris 1 1 22410 28 001 svart svarta Skor Online

Vagabond Kasai 4125 480 20 svart svarta Skor Online

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Tamaris 1 1 22458 22 001 svart svarta Skor Online 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Tamaris 1 1 24411 26 805 Navy blåa Skor Online 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTamaris 1 1 25149 31 svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vagabond Sandy 4503 040 07 Sand beige Skor Online

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tamaris 24215 001 svart svarta Skor Online.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tamaris 25368 001 svart gråa Skor Online och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Tamaris 28311 bruna Skor OnlineTed Baker Lauruz rosa guld röda Skor OnlineTen Points 472013 Josette 101 svart gråa Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ten Points Atena 741001 brun bruna Skor Online.