Mint&berry Klassiska pumps rosa rosaguld Mode Dam skor New Look PEANUT Platåsandaletter rosa guld Mode Dam skor

Polo Ralph Lauren RODWELL Slip ins blå Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

New Look PERK Clogs bright röd Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen New Look PRUDENCE Ballerinaskor bright gul Mode Dam skorTwitterNew Look ROSSI TASSEL LOAFER Slip ins svart Populära herrskor och New Look SCREECH Klassiska stövletter dark khaki Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pregis KAYO skor svart Populära herrskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

PS Paul Smith Rex Vita skor i läder

New Look Wide Fit WIDE FIT ERIN Klassiska stövletter svart Mode Dam skor

Public Desire ARIES Klassiska pumps svart Mode Dam skor

New Look Wide Fit WIDE FIT HETALLIC tåsandaler orange Mode Dam skor

Public Desire SUMMER Sandaletter svart Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Look Wide Fit WIDE FIT MARLENE Espadrillos mid grå Mode Dam skorNew Look Wide Fit WIDE FIT RADIO Pumps dark röd Mode Dam skorNew Look Wide Fit WIDE FIT TIMMS Sandaletter light rosa Mode Dam skor och Nicce Svarta sportstrumpor med logga i 3 pack

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Air Force 1 '07 Blå skor med sammet.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nike Performance ACADEMY CR7 IC Fotbollsskor inomhusskor vit svart pure platinum Populära herrskor

Puma Svarta sandaler med platåklack

Puma CARSON 2 CONCAVE herrar Neutrala löparskor puma vit quarry puma svart Populära herrskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma FLYER RUNNER Neutrala löparskor peacoat vit Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Nike Performance AIR MAX WILDCARD HC Multicourt skor vit svart bright crimson Populära herrskor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Puma LEADCAT SLIDE Badsandaler vit Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Nike Performance AIR ZOOM PRESTIGE HC Multicourt skor vit svart bright crimson Populära herrskorNike Performance COURT LITE Multicourt skor svart vit medium grå Populära herrskorNike Performance FLEX 2018 RN Löparskor svart vit true berry burgundy ash Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma skor svart Mode Dam skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Sportswear AIR FORCE 1 '07 LX skor svart gul summit vit Mode Dam skor

Puma TE KU LUX skor vit Mode Dam skor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Sportswear AIR MAX 90 ESSENTIAL skor svart vit cool grå anthracite wolf grå Populära herrskor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Sportswear AIR SPAN II skor blå void habasvart röd vit svart Populära herrskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Sportswear BENASSI PRINT Slip ins svart university röd Populära herrskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

RAID CADENCE Ankelboots röd Mode Dam skor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Office ANGIE Ankelboots svart Mode Dam skor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Office Inferno Bruna ökenkängor i skinn och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen O'Neill BATIDA BEADS tåsandaler marl brun Mode Dam skorOnitsuka Tiger MEXICO 66 skor vit blå Mode Dam skorONLY skor ONLBIMBA HEELED TUBE BOOTIE Stövletter rosa Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pajar LINTON Snörstövletter tan Populära herrskor.