Lost Ink FLATFORM Sandaletter svart Mode Dam skor Mustang Höga skor svart Mode Dam skor

Palladium OUTDOORSY STRAP Sandaler svart Populära herrskor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mustang Slip ins gul Mode Dam skor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mustang Slip ins taupe Populära herrskorTwitterMustang skor graphit Populära herrskor och Mustang skor rosa Mode Dam skor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Palladium SPOR CUF Snörstövletter svart svart Populära herrskor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Pavement CAMILLA Platåsandaletter svart Mode Dam skor

Natural World INGLES Espadrillos grå enz Mode Dam skor

Pepe Jeans KIOTO skor beige Mode Dam skor

New Balance 373 Grå skor

Pieces PSCALI Slip ins blå Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen New Balance 878 Vita skorNew Balance 247v2 röda träningsskor MS247NMTNew Balance CM 997 skor marblehead Populära herrskor och New Balance CRT300 skor forest grön Populära herrskor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Balance FuelCore Coast v3 Sportskor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

New Balance SMF200 Slip ins neon emerald Populära herrskor

Pier One Ballerinaskor röd Mode Dam skor

Pier One Platåpumps svart Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Pier One skor beige Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, New Balance WBEACONV1 RUNNING FF BECN Sportskor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Pier One tåsandaler dark brun Populära herrskor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen New Balance WL520 skor castlerock Mode Dam skorNew Balance WLAZRSW2 SportskorNew Balance WSX90TMC skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren Thompson Olivgröna kamoflagemönstrade slip on skor i mocka

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Look REIGN Klassiska pumps light rosa Mode Dam skor

Polo Ralph Lauren RODWELLSLIDE SANDALS Sandaler

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par New Look STOLEN Klassiska pumps svart Mode Dam skor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en New Look Wide Fit orange loafers 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNew Look Wide Fit WIDE FIT GEMMY tåsandaler oatmeal Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Public Desire Hook orange genomskinliga tofflor med klack och öppen häl

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Performance AIR ZOOM STRUCTURE Löparskor stabilitet atmosphere grå burgundy ash lime blast svart laser fuchsia vit Populära herrskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Performance EPIC REACT FLYKNIT 2 Neutrala löparskor svart gunsmoke Populära herrskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Performance FREE TR ULTRA Gym & träningskor sequoia desert moss nightshade Populära herrskorNike Performance MERCURIAL VAPOR 12 CLUB MG Fotbollsskor fasta dobbar svart anthracite light crimson Populära herrskorNike Performance QUEST kvinnor Löparskor stabilitet moon particle teal tint pale ivory vit Mode Dam skor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Nike Performance ZOOM FLY FK Neutrala löparskor blå orbit svart vit photo blå Populära herrskor.