Scotch & Soda CHUNKY CARDIGAN IN SPECIAL - Kofta - navy khaki Vackra billiga damkläder SikSilk Grön skjorta med kort ärm och blommönster del av set

Superdry FREYA - Stickad tröja - washed rosa Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

SikSilk Marinblå kortärmad skjorta med murarkrage
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen SikSilk Svart linne med sänkt ärmöppningTwitterSikSilk Svarta joggingbyxor med logga och SikSilk Vit ribbad t-shirt med lång ärm

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry JOSEPHINE - blås - svart Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry Luvtröja - grön Vackra billiga damkläder

Simply Be Rostfärgad baddräkt med halterneck utskurna detaljer och ringdetalj

Superdry orange LABEL ELITE - Träningsbyxor - grå Vackra billiga damkläder

Simply Be SOPHIA FLY FRONT - Jeans Skinny Fit - indigo Vackra billiga damkläder

Superdry RICKY CAMI - blås - vit Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Sisley ROUND NECK TIGER - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläderSister Jane Vintageblommig midiklänning med skärp och plisserad kjolSix Ames MAJA Ögrönlar och Sixth June Kamouflagefärgad skjorta med slitningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sixth June Svarta superskinny jeans med slitna detaljer och blandade mönster.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Sloggi Boxertrosa Ever Fresh Shorty - Vit - Dam

Superdry Sport ACTIVE LOOSE SHORTS

Superdry TICKET TYPE PASTEL HOOD Ögrönlar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Superdry T-shirt Vintage Logo Tri Tee - Vit - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, Sloggi FEEL NATURAL TAI - Shapewear - rosawood Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Supermom TEE LEOPARD - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Sloggi sloggi EverNew Hipster TrosorSloggi SOFT FEEL EX - Topp - cool ice Vackra billiga damkläderSloggi WOW COMFORT - T-shirt-bh - papaya Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker Eleaan Oracle Jumpsuit med omlottdesign

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Someday. QUINALA - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

TFNC Exclusive Grå maxiklänning med omlott smala axelband och fishtail-kjol till brudtärnan

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Sons of Owen Byxa Miles - Blå - Herr 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Sons of Owen Quiltad bomberjacka - Svart - Herr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSons of Owen T-shirt - Grå - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

The North Face Easy Marinblå långärmad t-shirt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Speedo Badbyxor Valmilton Aquashort - Svart - Herr.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Sportmax Code DENTICE Shorts och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Stand Marthe Jacket YtterkläderStella McCartney Lingerie HI WAIST TrosorStig P Ebba Klänningar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det STINE GOYA Kaja, 494 Alpaca Merino Knit Ögrönlar.