S.Oliver T-shirt - bas - grön Vackra billiga damkläder Seger Strumpor Trekking Plus - Grön - Herr

Storm & Marie ELENA CA Ögrönlar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Seidensticker FASHION - blås - blå Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Seidensticker LANGARM - Skjorta - svart Vackra billiga damkläderTwitterSeidensticker Skjorta - vit Vackra billiga damkläder och Selected Femme Mom shorts i longline

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stradivarius Mellanblå jeansjacka med kantig passform

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Stradivarius Vita cargobyxor med kedja

Selected Femme SLFBIO KIPAS PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Stradivarius Jeansshorts - blå Vackra billiga damkläder

Selected Femme SLFDYNELLA DRESS NOOS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

Stradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Selected Femme SLFFREJA HW WESTERN vit DENIM SKIRT W KjolarSelected Femme SLFKIARA SS AOP TOP B ÖgrönlarSelected Femme SLFMARLEN LEATHER JACKET NOOS B Ytterkläder och Selected Femme SLFODETTE LS SILK SHORT DRESS B Klänningar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected Femme SLFSTANDARD V NECK - T-shirt med print - dazzling blå bright vit Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Selected HOMME Byxa Forest Nights St Pants - Grön - Herr

Stradivarius RACERBACK - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Stradivarius Tygbyxor - stone Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

STUDIO ID JULE JACKET - Skinnjacka - grön Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Selected HOMME Byxor slhStraight Paris Linen Pants - Natur - Herr, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Sunnylife SUNNYLIFE RIDE ON FLOAT AUFBLASBARER POOL RING - Strandaccessoar - vit multiFärgöd Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Selected HOMME Kavaj slhSlim Tribe Blazer - Blå - HerrSelected Homme SHDONE MYLORAM5 NAVY TROUSER NOOS ByxorSelected HOMME Skjorta slhCollect Shirt SS Reg - Blå - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry BLAIR CREW - Sweatshirt - navy Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Siksilk Svart skjorta med murarkrage

Superdry Funktionströja Active Zip Henley - Blå - Herr

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par SikSilk kamouflagefärgade beskurna mjukisbyxor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Simone Pérèle NOCTURNE - Pyjamasögrönl - naturel Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSimply Be PRINTED TEA DRESS - Skjortklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superdry MIT ZIERDREHUNG IM RÜCKEN - Långärmad tröja - punch rosa Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Sloggi sloggi EverNew Lace Maxi Trosor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Sloggi Trosor ZERO Feel Hipster - Svart - Dam och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Soaked in Luxury Culottebyxor SL Mila Culottes - Svart - DamSoaked in Luxury Omlottklänning Gina Striped Wrap Dress - Brun - DamSoft Rebels Elisabeth Cardigan Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solid South Africa T-shirt med strandtryck.