Röhnisch Sporttopp Shiny Sports Top - rosa - Dam Scotch & Soda REGULAR FIT All over printed short sleeve shirt Ögrönlar

Soyaconcept Tygbyxor - skyway Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Scotch & Soda SHORT SLEEVE TEE - T-shirt med print - nougat Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Scotch & Soda Skjorta i plaggtvättad bomull - Grå - HerrTwitterScotch & Soda Summer garment dyed anorak Ytterkläder och Scotch & Soda TAILOröd PANTS - Tygbyxor - electric rosa Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Spanx RETRO - Shapewear - soft nude Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Speedo Badbyxor Valmilton Aquashort - Svart - Herr

Seafolly LALUNA TIE FRONT CROP - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Springfield BASIC - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Seafolly SHINE ON RETRO TANK MAILLOT - Baddräkt - lilac Vackra billiga damkläder

Stella McCartney Lingerie BIKINI Trosor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Sebago Cargoshorts röd Pocket Shorts - Brun - HerrSebago Skjorta Harrison Outwashed - Blå - HerrSecond Female Bloom Blouse Ögrönlar och Second Female Bomberjacka Davida - rosa - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Second Female Dane Stripe Shirt Ögrönlar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Seger Löparstrumpa Running Thin Low Cut - Svart - Herr

STINE GOYA Blair, 470 Structure Stretch Ögrönlar

Stradivarius Vit jeanskjol med stretch

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Stradivarius rosarandiga linnebyxor med knytning i midjan

Jag har redan satt upp plattformen, Seidensticker blås - marine Vackra billiga damkläder, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Stradivarius blås - vit Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Selected Femme Ankellånga jeans med vida benSelected Femme Kappa rock - birch Vackra billiga damkläderSelected Femme SFLIVANA - Kofta - light blå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - transparent Vackra billiga damkläder

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Selected HOMME Jeans slhSlim-Leon 1452 - Blå - Herr

Stradivarius T-shirt med print - light blå Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Selected Homme SHDNEWONE MYLOLOGAN1 grå BLAZER NOOS Ytterkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Selected HOMME Skjorta slhReglinen Shirt SS Classic B - Vit - Herr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSelected Homme SLHJEPPE 6117 CREAM DENIM JACKET W Ytterkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sunseeker SET - Bikini - navy solid Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger SikSilk Tonskiftande marinblå t-shirt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Simone Pérèle CONFIANCE - Briefs - morgentau Vackra billiga damkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Simply Be Rostfärgad bikiniögrönl med halterneck och ringdetaljSISTA GLAM PETITE rödY - Festklänning - röd Vackra billiga damkläderSixth June Marinblå sweatshirt med påsydd logga och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skins Activewear Siken kvinnor L S Top Ögrönlar.