River Island Superskinny jeans i ljusblå tvätt Samsøe & Samsøe Ursula ls dress aop 8083 Klänningar

Solid Jeans Slim-Joy blå 132 HYB - Blå - Herr

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Samsøe & Samsøe Waltones overshirt 10208 Ögrönlar
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe Willow short dress 5687 KlänningarTwitterSAND 1627 Craig Normal Byxor och SAND 3137 Bidelia Sleeve Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Solid T-shirt Barney - Grön - Herr

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Someday. USMISSA - T-shirt med print - vivid lila Vackra billiga damkläder

SAND 6146 Star Napoli Normal Kostymer & kavajer

Sons of Owen Rutmönstrad skjorta - Grön - Herr

SAND 7391 Ammelie Ytterkläder

South Beach Badshorts med vattenmelonmönster

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen SAND 8157 Iver ST ÖgrönlarSAND Crepe S Amabelle Dress KlänningarSAND Techno Cotton W Quita New Ytterkläder och Sans Complexe D ARUM - Briefs - vit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Santa Cruz Ringed Dot Svart sweatshirt med rund halsringning.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Scotch & Soda MIDI LENGTH DRESS WITH V-NECK AND RUFFLES - Vardagsklänning - combo Vackra billiga damkläder

South Beach Curve rosa set med omlottopp och sarong

Spanx COLLECTION - Body - vintage rosa Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Spanx SKINNY BRITCHES - Shapewear - natural Vackra billiga damkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Scotch & Soda Shirt dress Klänningar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Speedo SPORTS LOGO - Baddräkt - svart electric rosa Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Scotch & Soda Sweatshirt Ams blåw - Grå - HerrScotch & Soda T-shirt Sporty Tee Logo Artwork - Blå - HerrSeafolly ACTIVE TUBE - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stig P Frejo Klänningar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Seidensticker svartE rosa - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

Storm & Marie ELENA O Ögrönlar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Selected Femme CAT - Jeansklänning - vit Vackra billiga damkläder 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Selected Femme SFMY PERFECT TEE BOX CUT - T-shirt med print - bright vit sephia rosa Vackra billiga damkläder 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSelected Femme SLFDAMINA DRESS - Skjortklänning - plein air dark sapphire Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Stradivarius Bomberjacka - khaki Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Selected HOMME Kavaj slhSlim-Buffalooasis Sand Blazer B - Natur - Herr.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Selected HOMME Skjorta shdTwosel-Bossanova Shirt LS AOP - Röd - Herr och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected Homme SLHAMOS SS SPLIT NECK TEE B ÖgrönlarSelected Homme SLHSLIM COLEDAVE LT blå CHK SUIT B EX Kostymer & kavajerSelected Homme SLHSLIMROLLO SHIRT LS AOP B Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected HOMME T-shirt slhAmos SS Split Neck Tee B - Grön - Herr.