Only Randiga byxor med vida ben Pepe Jeans MONA - T-shirt med print - deep sea Vackra billiga damkläder

PULL&BEAR Stickad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pepe Jeans PILAR - T-shirt med print - optic vit Vackra billiga damkläder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Pepe Jeans SOHO - Jeans Skinny Fit - framboise Vackra billiga damkläderTwitterPepe Jeans VENUS CROP - Jeansshorts - 000denim Vackra billiga damkläder och Persona by Marina Rinaldi IDEM - Leggings - svart Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PULL&BEAR Vardagsklänning - coral Vackra billiga damkläder

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Puma Essentials Marinblå mjukisbyxor med smal passform

Pieces Baddräkt - high risk röd Vackra billiga damkläder

PUMA 1 2 Zip Modern Sports Jkt Ytterkläder

Pieces blås - rust Vackra billiga damkläder

Puma CROP - Linne - pale rosa Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Pieces Kofta - beech Vackra billiga damkläderPieces PCALBIA - Tygbyxor - beige Vackra billiga damkläderPieces PCBILLO TEE SOLID - T-shirt - bas - high risk röd Vackra billiga damkläder och Pieces PCCHELSEA BODYSTOCKING - Linne - night sky bright vit Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pieces PCIRIS SS TOP NOOS - blås - röd Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Pimkie kakigrön baddräkt med knapp framtill

Puma Joggingbyxor Amplified Sweat Pants TR CL - Vit - Dam

Puma SHEER HANG - String - gul Vackra billiga damkläder

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Puma Träningslinne Twist It Logo Tank - Grön - Dam

Jag har redan satt upp plattformen, Pimkie Stentvättade medelhöga jeans, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Q S designed by HOSE 3 4 - Jeansshorts - apricot Vackra billiga damkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen rosao SPONTANEO - T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläderPlease Jeans J blå D. ByxorPolo Ralph Lauren Beige dolda strumpor i 3-pack med polospelare och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rabens Saloner Radiance pants Byxor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polo Ralph Lauren Classic Fit Cotton Polo Shirt Ögrönlar

Ragwear TANYA FLOWERS E - Jerseyklänning - ice grön Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Polo Ralph Lauren Cotton Full Zip Sweater Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Polo Ralph Lauren EGYPTIAN RIB CREW 2 PACK Strumpor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPolo Ralph Lauren Hooded Cricket Sweater och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reclaimed Vintage Vintageinspirerade rutiga byxor med logga

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - club lila Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren Water Resistant Walking Coat Ytterkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen POP Copenhagen Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläderPour Moi VIVA LUXE BRIEF - Briefs - svart Vackra billiga damkläderPrettyLittleThing Bikiniögrönl i bandeaustil med blandat mönster och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det PrettyLittleThing kakifärgade cargobyxor med dragsko och fickor.