Puma Sport-bh Mid Impact kvinnor' Bra Top - Blå - Dam RIPNDIP Nermcamo Röda kamouflagemönstrade sweatpants

Second Female Sonja LS Maxi Dress Klänningar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

River Island Amelie Mellanblå skinny jeans med revor
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen River Island Beige stickade byxor med vida benTwitterRiver Island Big & Tall Mellanblå jeans och River Island blå culotte-byxor med vida ben och revor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

See You Never Skinny jeans med knytning i midjan

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Selected Femme Blommig miniklänning med smala axelband

River Island Kakifärgad batikmönstrad t-shirt

Selected Femme SFMY PERFECT TEE BOX CUT - T-shirt med print - radiant gul snow vit Vackra billiga damkläder

River Island Khakimönstrad bikiniögrönl med bara axlar och ribbad detalj

Selected Femme SLFIVY V NECK STRAP - Linne - dazzling blå snow vit Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen River Island Leopardmönstrade strandbyxor med vida benRiver Island Marinblå randig pikétröja med texturRiver Island Marinblå trekantsbikini med spänne och River Island Molly Skinny jeans med kedjemönster

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det River Island orange randig strandklänning med knappar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

River Island Svart ribbad t-shirt

Selected Femme SLFSTANDARD V-NECK TEE - T-shirt - bas - sepia rosa Vackra billiga damkläder

Selected Homme Marinblå rutig skjorta i normal passform

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Selected HOMME Byxor shdSlim-Mathcole DK blå - Blå - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, River Island Svarta cargobyxor med smal passform, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Selected Homme SHNSLIM LEON 1004 M.blå ST JNS W NOOS Jeans

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen River Island Vinröd paisleymönstrad t-shirt i muscle fit-modellRiver Island vit t-shirt med loggaRiver Island A-linjekjol - grå Vackra billiga damkläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Selected Homme SLHSLIMSEL WALKER SHIRT LS DOBBY NOOS Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

rosamunde BILLIE - Linne - deep röd Vackra billiga damkläder

Sense of Karma Yogatights Eagle tights - Svart - Dam

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par rosamunde Silk t shirt regular ls w rev vinta Ögrönlar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Roxy Bikini-bh POP Surf - Svart - Dam 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRussell Athletic RU SALOME POP AWAY STRPD SHORT Shorts och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SikSilk Vit långärmad t-shirts

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Salomon Skidbyxor Fantasy Pant M - Blå - Herr.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Samsøe & Samsøe Aku top aop 7986 Badkläder och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Samsøe & Samsøe Cindy short dress ls 10056 KlänningarSamsøe & Samsøe Frankie trousers 11023 ByxorSamsøe & Samsøe Kurt shorts 10999 Shorts och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Samsøe & Samsøe LUCCA - Dunkappa -rock - svart Vackra billiga damkläder.