Pull&bear - Ljusblå jeans med raka ben och normal passform Reclaimed Vintage ljusgul huvtröja

Samsøe & Samsøe MILLY - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Reclaimed Vintage Revived Cargobyxor i mjukismodell
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Reclaimed Vintage The '90 Svarta skinny jeansTwitterReclaimed Vintage Vintageinspirerad Träningsbyxor i funktionsmodell med dekorativa sömmar längs benen och Reclaimed Vintage Vintageinspirerad kort satinkjol med knäppning

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Samsøe & Samsøe Sik solid 265 Ögrönlar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

SAND 1630 Star Napoli Normal Kostymer & kavajer

Reebok Training Tech Grå t-shirt

SAND 3690 Carmel L Klänningar

Reebok BRALETTE - Sport-bh - canröd Vackra billiga damkläder

Sand Copenhagen Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Reebok Classic Huvtröja FT Full Zip - Svart - DamReebok Classic Mjukisbyxor Classics French Terry Pant - Röd - DamReebok Classic Träningsbyxor Classics Trackpants - Blå - Dam och Reebok Classics CL CORE CREW SOCK 3P Strumpor & tights

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok ENGINEEröd - Tights - neolim Vackra billiga damkläder.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Reebok TE TRICOT TRACKSUIT

Santa Cruz Screaming Skull Svart t-shirt

Scarlet Rocks Vit maxiklänning med paljettopp och omlottkjol

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Scotch & Soda Pikétröja Classic Clean Pique Polo - Vit - Herr

Jag har redan satt upp plattformen, Reebok WOR SUP 2.0 TEE GRAPH Ögrönlar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Scotch & Soda Twill cargo shirt with a shell fabric belt Ögrönlar

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Repeat Kofta - rosa Vackra billiga damkläderReplay grön overshirt med stjärnbroderi och axelklaffarReplay Bomberjacka Satin - orange - Dam och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Second Female Brook Knit Pocket Cape Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

River Island Big & Tall Blågrön t-shirt med rundad nederkant

Second Female Sonja Shorts Shorts

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par River Island Blommig strandkjol i minilängd med volanger 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en River Island Gräddvit figursydd jacka med skärp 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRiver Island Khakifärgad skjorta i linne och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Selected Femme MID WAIST - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger River Island Vinröd förklädesklänning i manchester.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av River Island  Khakifärgad t-shirt med guldfärgad rand och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen River Island Linne - lime fluro Vackra billiga damkläderRiver Island Plus Sicksackmönstrad bikiniögrönlRODEBJER Ninja Linen Ögrönlar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Röhnisch COMBAT TIGHTS Leggings & tights.