PrettyLittleThing Roströd jumpsuit med geometriskt mönster Puma Träningstights Evostripe Move Leggings - Svart - Dam

S.Oliver SHAPE - Jeans Skinny Fit - blå denim Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Puma Träningstopp Bold Tee - Svart - Dam
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Puma T-shirt Camo Pack AOP Tee - Svart - HerrTwitterPuma T-shirt Swagger tee - Vit - Dam och Pure cashmere TURTLENECK LOOSE FIT - Stickad tröja - dust rosa Vackra billiga damkläder

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sail Racing W RACE SKIRT Kjolar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Salomon Skidbyxor Fantasy Pant M - Blå - Herr

Queen Mum Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Samsøe & Samsøe Behta hoodie 9658 Ögrönlar

Quiksilver Turbo Blå skyddströja med lång ärm

Samsøe & Samsøe Frankie pants 10827 Byxor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Quiksilver T-shirt Ken Tin - Blå - HerrRabens Saloner Bikini triangle top BadkläderRabens Saloner Glow boxy sweater Ögrönlar och Rabens Saloner Mixed stripe kimono Ögrönlar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Rabens Saloner Towelling wrap dress Klänningar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Reclaimed Vintage Festival Kort t-shirt i mesh med fluorescerande kanter

Samsøe & Samsøe LIMON - blås - svart Vackra billiga damkläder

Samsøe & Samsøe Monza short dress aop 10458 Klänningar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Samsøe & Samsøe Taryn short jacket 3644 Ytterkläder

Jag har redan satt upp plattformen, Reclaimed Vintage Mörkt stentvättade skinny jeans The '90, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

SAND 3596 Briani Ytterkläder

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Reclaimed Vintage Vintageinspirerad kort t-shirt med loggaReclaimed Vintage Vintageinspirerade gula figursydda byxorReebok Classic Svart sweatshirt med broderad logga och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Santa Cruz Classic Dot Vit t-shirt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Regatta VASHTI - Funktionströja - neon rosa Vackra billiga damkläder

Save the duck GIGA - Kort kappa rock - seaweed grön Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Replay Grå t-shirt med rund halsringning och stor logga 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Replay Jeans Anbass - Vit - Herr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReplay Pikétröja - Grön - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Scotch & Soda WITH RUFFLE DETAILING AT CUFFS - Stickad tröja - multi Vackra billiga damkläder

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger River Island Big & Tall Vit broderad t-shirt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av River Island flerfärgad jacka i bouclé och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen River Island Kakifärgad paradismönstrad skjorta med platt krageRiver Island ljusgrå pikétröja i muscle fitRiver Island Molly Serena Mellanblå jeggings och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det River Island Prickig tea-playsuit.