Polo Ralph Lauren Slim Fit Cotton V Neck Sweater Ögrönlar Puma 2 -pack vita träningsstrumpor

Röhnisch MIKO SINGLET - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Puma Always On Graphic 7 8-leggings
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Puma Cell Pack Neongrön t-shirtTwitterPuma Essentials Grå träningsbyxor och Puma Essentials Svarta leggings med logga

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Röhnisch Träningstopp Flattering Tee - Svart - Dam

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

rosamunde Kofta - grå melange Vackra billiga damkläder

Puma All Me Svarta 7 8-tights

Roxy Bikinitopp Beach Classics Crop Bikini Top - Grå - Dam

Puma CAMO PACK TEE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

S.Oliver 6 PACK - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Puma CLASSICS - T-shirt med print - hibiscus Vackra billiga damkläderPUMA Density Bra H BH arPUMA Evostripe Move Leggings Leggings & tights och Puma Huvtröja Amplified Hoody TR - Svart - Dam

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det PUMA Ignite Woven Pant Byxor.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Puma Träningsbyxa Woherrar Fusion Culottes - Svart - Dam

S.Oliver KURZ - Vardagsklänning - air blå Vackra billiga damkläder

Mer produktinformation
 • 100% bomull
 • Vardagslook
 • V-ringning
 • Ribbad kant
 • Maskintvätt i högst 30 ˚C
 • S.Oliver SMART - Tygbyxor - grå melange Vackra billiga damkläder

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Salomon AGILE TANK W Yucca Ögrönlar

  Jag har redan satt upp plattformen, Puma Träningstights Soft Sports Leggings 7 8 - Svart - Dam, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Salomon WAYFARER SHORT - Friluftsshorts - grå Vackra billiga damkläder

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Puma TWISTED - Funktionströja - safety gul Vackra billiga damkläderQ S designed by blås - lilac Vackra billiga damkläderQ S designed by Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Samsøe & Samsøe Lassen o n ls 2586 Ögrönlar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Reclaimed Vintage The '94 lätt stentvättade supervida jeans med låg midja

Samsøe & Samsøe MILLY - Skjorta - blå Vackra billiga damkläder

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reclaimed Vintage Vintageinspirerad väst med kamouflagemönster 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Reebok Crossfit Grå huvtröja med dragkedja 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReebok Vitt linne med klassisk logga Endast hos och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SAND 3596 Norma L Kjolar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Repeat Kofta - sand Vackra billiga damkläder.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Replay Vit t-shirt med rund halsringning och råskuren fåll och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Replay JONDRILL Hyperflex™ JeansReplay T-shirt med tryck - Vit - DamResteröds Boxershorts Gunnar 3-pack - Blå - Herr och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Resteröds T-shirt Original R-neck Tee - Grön - Herr.